Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, s-a logodit

Bindi Irwin și Chandler PowellSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, a primit un cadou special cu ocazia aniversării sale de 21 de ani.

Miercuri, 24 iulie, tânăra a dezvăluit, pe contul personal de Twitter, că iubitul ei, Chandler Powell, a cerut-o în căsătorie în ziua aniversării zilei sale de naștere.

Potrivit presei internaționale, Bindi și Chandler formează un cuplu din anul 2013. „Chiar în ziua aniversării mele, i-am zis „DA” pentru totdeauna celui pe care îl consider iubirea vieții mele”, așa a început mesajul tinerei.

„Chandler, cu aproape șase ani în urmă, m-am îndrăgostit de tine, iar, începând de atunci, viața mea a fost plină de aventuri și de momente de sinceră bucurie.

Scriu această postare pentru a celebra o viață plină de prietenie și iubire necondiționată , a încheiat Bindi.

Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, s-a logodit

Ulterior, Chandler a publicat pe Twitter o imagine cu el și cu logodnica sa, alături de care a scris: „A zis DA!”

„Cu aproape șase ani în urmă, ne-am cunoscut la Grădina Zoologică Australia. M-am îndrăgostit imediat de inima ta plină de blândețe și bunătate, care radiază atât de multă lumină în lume”, a continuat tânărul.

„Te iubesc mai multe decât orice altceva pe această lume și întotdeauna o voi face. O eternitate împreună sună perfect!”

Chandler a mărturisit pentru People că el și Bindi s-au cunoscut în Australia când se afla acolo pentru o competiție de wakeboard (sport pe apă).

„S-a întâmplat ca Bindi să organizeze tururile în ziua aceea și mi-am zis wow, este grozavă.

Chandler s-a mutat din Florida în Australia pentru a locui cu familia Irwin care a continuat munca începută de regretatul tată al tinerei, Steve Irwin.

Bindi Irwin avea doar 8 ani când, în 2006, tatăl ei, vânător de crocodili și conservator al vietăților sălbatice, a fost ucis de o pisică de mare în timpul unei filmări.

Foto: Instagram

Sursă: CNN

Citește și: 

Mihaela Rădulescu, fotografie alături de un celebru actor de la Hollywood. Fanii au reacționat imediat: D-aia ești cea mai…

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete