Bill Gates, petreceri „nebune” cu dansatoare, înainte de căsătoria cu Melinda

Bill Gates, primul care a prevăzut pandemia de coronavirus

James Wallace, fost jurnalist de investigații la Seattle Post-Intelligencer a susținut că Bill Gates nu era „o cruce de închinat' în tinerețea sa. Acesta a scris două cărți despre cofondatorul Microsoft în anii ’90, iar acum, când căsătoria sa cu Melinda Gates s-a încheiat, s-a întrebat dacă miliardarul se va întoarce la vremurile din trecut a burlăciei sale.

„Mulți dintre acei copii Microsoft de atunci, erau băieți tineri în tricouri colorate cu pizza timp de două sau trei zile care lucrau la codul software. Ei organizau niște petreceri destul de sălbatice, unde ieșeau și aduceau striperițe din Seattle și le aduceau la casa lui Bill. Pe atunci nu era „cruce de închinat', nu era doar acest mic tocilar de computere. Avea o viață pe atunci', a declarat James Wallace pentru DailyMail.

Wallace a detaliat presupusele „petreceri nud' ale lui Gates în cartea din 1997 „Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace'. La acea vreme, Wallace a susținut că Gates ar fi organizat „petreceri de burlaci sălbatice' și „vizita unul dintre cluburile de noapte din Seattle și angaja dansatoare să vină acasă la el și să înoate goale cu ​​prietenii săi în piscina interioară'.

Aceste obiceiuri și-ar fi pus amprenta și pe relația cu Melinda.

„Deși Gates a început să iasă cu French (numele de fată al Melindei) în 1988, acesta a continuat să joace și la alte capete o perioadă, mai ales când era plecat din oraș, ocazii cu care se dădea frecvent la jurnaliste care scriau despre Microsoft și industrie', a scris Wallace în carte.

„Faptul că era afemeiat era bine cunoscut chiar dacă nu s-a scris mult despre el fiindcă Gates și Microsoft dădeau povești cu lingurița jurnaliștilor din industrie pentru ziare ca New York Times și niciunul dintre ei nu voia ca fluxul de informații să se oprească.

French știa foarte bine de aventurile lui Gates, motiv pentru care relația [dintre ei] a fost când fierbinte, când rece. La un moment dat s-au despărțit timp de aproape un an fiindcă Gates ar fi refuzat să își ia orice fel de angajament. Însă când s-au împăcat în 1992 relația a devenit mai apropiată și puternică', a mai spus jurnalistul.

Bil Gates a cunoscut-o pe Melinda când aceasta s-a angajat la Microsoft în 1987. Șapte ani mai târziu au devenit soț și soție. Potrivit presei, fostul executiv Microsoft, Vern Raburn, a confirmat cele scrise în cartea lui Wallace.

„A fi gol într-o piscină nu este mare lucru', a declarat antreprenorul aerospațial. „Există o diferență între a fi dezbrăcat într-o piscină cu o grămadă de alți oameni și a fi dezbrăcat într-o piscină cu altcineva sau în pat cu altcineva.'

Fondatorul Eclipse Aviation a spus că, din câte știu el, Gates i-a fost fidel Melindei după căsătoria din 1994.

„Înainte de căsătorie, da. Lui Bill îi plăcea să petreacă. Dar n-am văzut nimic de genul după căsătorie. De fapt, am luat cina cu el într-o noapte. Mi-a spus că este foarte mândru de faptul că n-a mai făcut nimic de genul de când s-a căsătorit', a declarat Vern Raburn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete