Bilanțul săptămânal al deceselor cu Covid din țara vecină atinge maximul istoric

Bilanțul săptămânal al deceselor din Rusia din cauza COVID-19 atinge maximul istoric de peste 5.000 de morți.

Acest lucru este noutatea absolută de la începutul pandemiei în Rusia, confirmă agenția de știri Tass. Precedentul număr: 4.643 de decese a fost înregistrat acum două săptămâni.

Numărul de morți din Rusia COVID-19 a crescut cu 5.077 în ultima săptămână, potrivit estimărilor TASS bazate pe datele centrului de criză anti-coronavirus. Acesta este noul record istoric al Rusiei de la începutul pandemiei, precedentul de 4.643 de decese a fost înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute.

Între timp, rata mortalității pe fondul incidenței crescânde cu COVID-19 rămâne aproape neschimbată: cifra a crescut de la 2,46% la 2,47% în șapte zile.

Ratele mortalității Rusiei sunt semnificativ mai mari astăzi decât în ​​urmă cu un an: de exemplu, săptămâna trecută, țara a înregistrat mai multe decese decât în ​​întregul iulie 2020 (de la 1 până la 31 iulie, centrul de criză a raportat 4.643 de decese). Trebuie avut în vedere faptul că datele centrului de criză sunt incomplete și iau în considerare doar acele cazuri în care COVID-19 a devenit principala cauză de deces și a fost confirmată rapid. 

Incidența COVID-19

Incidența coronavirusului din Rusia continuă să crească. În perioada 5-11 iulie, țara a înregistrat 172.392 de cazuri COVID-19 față de 159.650 în ultimele șapte zile (o creștere de 8% față de 19% acum o săptămână). 

Numărul pacienților complet vindecați în Rusia a crescut cu 131.318, ceea ce reprezintă o creștere de aproape 17% mai mare față de ​​perioada anterioară. Cu toate acestea, numărul cazurilor active continuă să crească, potrivit centrului de criză, aproximativ 440.112 persoane primesc tratament (un record de la 5 februarie).

Foto: 123rf

Citeste și:

Atenție! Crește numărul îmbolnăvirilor de Covid

Un studiu revoluționar care poate prevesti… moartea

Numărul total de decese cauzate de Covid a ajuns la o cifră cumplită


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate