Bianca Drăgușanu rupe tăcerea și spune tot despre relația sa cu Cătălin Botezatu: „El avea nevoie de mine și eu de el”

În urmă cu mai bine de un deceniu, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Cei doi s-au despărțit, însă niciodată nu au dat detalii despre ceea s-a întâmplat între ei și de ce povestea lor de dragoste nu a continuat.

Invitată în emisiunea „În oglindă', Bianca Drăgușanu a făcut câteva dezvăluiri uimitoare despre cum s-a cunoscut cu celebrul designer și care a fost, de fapt, relația dintre ei doi.

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc. Și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting si Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am stiut sa ma impun.

Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el', a mărturisit Bianca Drăgușanu.

La începutul acestei primăveri, Cătălin Botezatu a fost invitat în podcastul lui Măruță și a vorbit foarte frumos despre cea care i-a fost cândva iubită.

„Da, Bianca Drăgușanu este o femeie mișto! Ea așa a fost, ea asta și-a dorit, după ce noi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum. Bianca poate să bată la ușa mea oricând pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând, din toate punctele de vedere', a declarat celebrul designer în urmă cu șase luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete