Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Claudiu Pătrășcanu: „O fac praf și pulbere”

Gabi Bădălău a reușit să determine două femei din viața lui să se certe ca la ușa cortului. Bianca Drăgușanu, actuala sa iubită, a încercat să stea departe de trecutul lui comun cu fosta iubită, Claudia Pătrășcanu, însă se pare că aceasta din urmă îi trimite mesaje în care o acuză de numeroase lucruri.

Bianca Drăgușanu a declarat în emisiunea „Teo Show', difuzată de Kanal D, că lucrurile nu vor rămâne așa și o va da în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Întreaga dispută a pornit de la apariția focoasei blondine în emisiunea lui Dan Capatos, unde a declarat că fosta soție a iubitului ei „nu e pe treaba ei'.

Cum era de așteptat, cântăreața nu a stat pe gânduri și a ripostat, aducându-i Biancăi o sumedenie de acuzații.

„Ea crede că-i buricul pământului, jignește jumătate dintre fetele din România, femei frumoase, deștepte, naturale și care au realizat ceva în țara asta. Cine este asta? Ce face asta? Ia două rochii de la turci, din bazar de la Mehmet, și le vinde, zice că-s creațiile ei! Disperarea ei, frustrările, bocetele.

Strigătul de disperare ca Gabi s-o ia de nevastă îi va adânci depresia cu care se luptă. Nu vedeți cum Gabi i le dă la fileu? Dacă el și-ar fi dorit ceva serios cu ea, Gabi nu ar mai fi apărut la brațul altor femei. Această fătucă este, pentru el, doar umplerea timpului, doar de distracție. Uită pe ce sumă de bani a luat-o Gabi, încă soțul meu în acte, în vacanță în Maldive? Deocamdată să-și țină gura. Stă pe banii copiilor mei. Își face figurile tot pe banii copiilor', a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii „Teo Show' și a scos la iveală o mulțime de secrete pe care fosta solistă a trupei Sexxy le-ar fi ținut ascunse. Mai mult decât atât, pe contul său de Instagram, blondina le-a mărturisit fanilor că va da cărțile pe față și o va demasca pe Claudia Pătrășcanu, numind-o „Sfânta Filofteia'.

„Fosta soție a actualului meu iubit are probleme pe care și le face singură. Motivul pentru care a făcut atât de urât e că am primit o mie de trandafiri ieri și poate că asta a fost! Ea este în acest proces de divorț nu din cauza mea. Eu nu i-am luat bărbatul! Ea este doar mama copiilor lui și atât. Eu acum am două variante. Pot s-o fac praf și pulbere, nu s-a născut ea Sfânta Filofteia! A fost în Playboy, nu s-a măritat virgină.

Are și ea niște relații cu niște bărbați însurați pe care îi știe toată lumea de prin Constanța! Am și dovezi! Ea trebuie să aducă niște dovezi în instanță, că a dat cu nume. A făcut afirmații denigratoare la adresa mea în iunie, eu am pierdut un contract de imagine de zeci de mii de euro și va primi o citație zilele astea.

Și va mai primi una pentru ce a zis acum. Ea lasă impresia că e cea mai frumoasă, eu sunt cea mai plastic! Mă doare fix în vârful tocului! De la început a încercat să mă tragă de limbă și să mă tragă de partea ei, ca să mă convingă că tatăl copilului ei e un nenororcit. O chem în instanță pentru calomnie și denigrare și pentru faptul că am pierdut 30.000 de euro.

Acum 5 minute Gabi mi-a spus că mă iubește! Avem și noi o relație cu urcușuri și coborâșuri. Dar am rămas împreună pentru că ne iubim. Dar asta văd că tot insistă! La câte afirmații face, mă mir că cineva o bagă în seamă. O s-o bage avocatele mele, că am două', a avertizat Bianca Drăgușanu la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete