Bianca Drăgușanu nu ține dietă. Ce nu consumă aceasta: „Nu poți să faci din mâncare un stil de viață”

Bianca Drăgușanu are 39 de ani și e invidiată de multe femei pentru felul în care arată. Aceasta are grijă la alimentație, face mult sport și a recunoscut că vizitează des și cabinetul medicului estetician. Acum, aceasta a vorbit despre stilul ei de viață.

bianca dragusanu 39 de ani 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu ani de zile, Bianca Drăgușanu ținea diete stricte, însă a renunțat acestea.  „Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc', a spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Ea a mai adăugat că evită două alimente, adică zahărul și sarea. „E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot', a mai afirmat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre bărbatul ideal

Aceasta a fost căsătorită cu Victor Slav, dar și cu Alex Bodi. A ajuns în final la divorț, iar acum face declarații despre cum trebuie să arate bărbatul perfect pentru ea.

„Trebuie să fie răbdător, să mă adore, să fiu regina vieții lui, să fiu cireașa de pe tort. Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro. Sunt atentă cu bărbatul de lângă mine: fac micul dejun, țin ordine, sunt foarte organizată, doar că nu știu să fac de mâncare. Eu cred în iubire, chiar dacă am trecut prin experiențe traumatizante. Dar nu știu dacă pe vecie!

Eu sunt un om spiritual, cred în dragoste, sunt foarte romantică. Posibil să existe un suflet-pereche, unul singur, restul sunt complementare. Fiecare om care vine în viața ta te învață ceva despre tine sau despre restul lumii', a spus Bianca Drăgușanu într-un podcast.

Când vorbește despre propria persoană, Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de laudă. „Eu pentru mine sunt un exemplu de femeie curajoasă, ambițioasă și sunt cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Am trecut prin multe lucruri, iar astea m-au ajutat să ajung cine sunt. Sunt loială, onestă, muncesc mult, sunt foarte prezentă în viața oamenilor care contează pentru mine. Mi-am dorit celebritatea, sunt un om asumat și onest, am reușit cam tot ceea ce mi-am propus. Sunt foarte ambițioasă: spune-mi că nu pot s-o fac, o să ți-o fac de două ori și-ți fac și poză. Dacă mai exista revista Playboy, la 50 de ani aș fi pozat pentru ea și arătam mai bine decât oricând', a mai declarat ea pe Youtube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete