Bianca Drăgușanu, mesaje subtile adresate mamei lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu face ce face și iar intră în vizorul cârcotașilor. Frumoasa blondină este foarte activă pe rețelele de socializare unde postează foarte des momente din viața ei, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Nu mai reprezintă nici un secret faptul că aceasta are o relație cu Gabi Bădălău, însă foarte multe detalii nu sunt cunoscute. Recent, Bianca Drăgușanu a fost în club alături de câteva prietene și dansând pe mai multe melodii, aceasta a postat la Instastory câteva mesaje cu subînțeles, care par a fi adresate mamei afaceristului.

„O pup pe mă-ta', „Mă-ta ce zice? E fericită?', „Vă pup pe amândoi!', „Tot pentru mă-ta'.

Bianca Drăgușanu este acel tip de femeie care nu lasă nimic nepedepsit. Fără scandal, fără prea multe detalii, aceasta postează pe pagina sa de Instagram diverse mesaje subtile atunci când este atacată. La fel s-a întâmplat atunci când fosta soție a lui Gabi Bădălău a spus în spațiul public că actuala iubită a tatălui copiilor ei este ‘penta oxid de clei’.

„Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase’, a fost mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a transmis pe Instagram.

Motivul pentru care Claudia nu o înghite pe Bianca este reputația pe care aceasta o are și nu o vrea în preajma băieților ei. Frumoasa artistă consideră că fosta asistentă a lui Capatos este un exemplu rău pentru omenire și nici un minor nu ar trebui să stea în prejma ei.

„Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie. Vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajma copiilor mei vreodată. Este un pericol public pentru toți copiii minori.

Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)’, este declarația făcută de Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu.

Foto: ProTV/Instagram Bianca Drăgușanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete