Bianca Drăgușanu, gata de război! Suma fabuloasă pe care i-o datorează Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, gata de război! Suma fabuloasă pe care i-o datorează Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a recunoscut în urmă cu ceva timp că a fost agresată fizic de fostul său soț, Alex Bodi. Recent, blonda se pare că a luat legătura cu omul de încredere al afaceristului și i-a spus acestuia să-i transmită prietenului său din închisoare că vrea banii pe care acesta îi datorează.

Suma este fabuloasă, iar Bianca se pare că va merge până în pânzele albe pentru a-și recupera banii munciți din greu.

„Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.', i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia.

Alex Bodi, gelos pe noul iubit al Biancăi

Alex Bodi este într-o relație amoroasă cu Daria Radionova, însă acest lucru nu l-a împiedicat să o sune din închisoare pe Bianca Drăgușanu și să-i reproșeze că nu este alături de el în această perioadă. Mai mult de atât, ardeleanul s-a arătat afectat de relația pe care aceasta o are cu milionarul turc, Cengiz Siklaroglu.

„Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel', i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu.

Pentru că cea mai bună formă de apărare este atacul, turbat de furie, Alex Bodi a continuat cu replicile acide: „Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…'

Bianca Drăgușanu a dovedit că este o femeie puternică și că are o capacitate extraordinară de a nu se lăsa intimidată de spusele afaceristului. Ea i-a răspuns că nu este datoare cu nici o explicație și ca ar fi mai bine să-și vadă de iubita lui.

Vizibil atins de indiferența Biancăi, Alex Bodi a continuat spunându-i Biancăi că acum era momentul să-i demonstreze că îl iubește și că-i va sta alături la bine și la greu.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!'. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele…', i-a mai spus afaceristul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete