Bianca Drăgușanu, gafă memorabilă: a înțeles complet greșit mesajul unei melodii

Vezi pozele

Bianca Drăgușanu a făcut o gafă memorabilă. Vrând să-și exprime dezaprobarea față de mesajul transmis de versurile unei melodii internaționale, vedeta tv a făcut un comentariu care a stârnit amuzamentul tuturor celor care i-au auzit mesajul.

Ea a publicat pe contul de Instagram câteva clipuri în care și-a exprimat dezacordul față de versurile melodiei „7 rings', interpretată de Ariana Grande. „E cea mai proastă melodie din Univers', a subliniat Bianca.

Potrivit wowbiz.ro, mărul discordiei a fost versul „I want it, I got it' (“Îl vreau, îl am”), care face referire la faptul că artista își poate permite să-și cumpere tot ce-și dorește. De altfel, întreaga melodie vorbește despre bani. Bianca, însă, a fost indusă în eroare de versul de mai sus și a crezut că este vorba despre… bărbați.

Bianca Drăgușanu, gafă memorabilă: „Ia-l, făi, și fă ce vrei cu el!'

Auzi melodie! <> Cred că este cea mai proasta melodie din Univers care există. <<Îl vreau, îl am!>> Să mori tu?! Hai că traficul ăsta a devenit o sursă de inspirație pentru mine majoră! Și când zic majoră, zic majoră, știți ce zic?”

Bianca nu s-a putut abține să atace, cu această ocazie, tinerele care fac abuz de filtrele de Instagram și Snapchat și datorită cărora, crede vedeta, au succes la bărbați: “Mi se par foarte tari filtrele astea de Instagram și Snapchat. Stau și mă gândesc că, dacă nu ar fi, unele dintre voi ar trebui să cântați melodia asta dinainte invers: <<Îl vreau, dar nu îl am>> sau <<Îl vreau, îl am, dar dimineața când mă trezesc s-ar putea să nu îl mai găsesc>>. Mi s-a pus pata! (…) Să revenim la melodia anterioară… Ia-l, făi! Ia-l și fă ce vrei cu el! Bine, vorbesc la modul general, nu la soțul meu. Îl vrei, ia-l! Cu filtru sau fără filtru, ai înțeles?', a răbufnit Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram, spre amuzamentul celor care au înțeles corect versurile melodiei interpretate de Ariana Grande.

Citește și

Mama Biancăi Drăgușanu mai frumoasă după ce a învins cancerul

Bianca Drăgușanu: „În momentul de față trebuie să fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând!'

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri tulburătoare făcute în prag de Crăciun. Care-i drama vieții ei?

Foto: Instagram și Facebook Bianca Drăgușanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete