Bianca Drăgușanu, detalii despre viața amoroasă: „Deja mi-am făcut planuri”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum se simte din punct de vedere emoțional. Viața ei amoroasă a fost intens mediatizată în ultima vreme, mai ales în urma relației pe care a avut-o cu afaceristul Alex Bodi.

Vedeta a recunoscut că a traversat o perioadă extrem de dificilă în ultimii doi ani, însă s-a hotărât să pună punct și să o ia de la capăt fără să se mai gândească la trecut.

„Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat', a mărturisit Bianca Drăgușanu la Vorbește lumea.

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe superbe. Ea a mărturisit că relația dintre ele este una deschisă, bazată pe comunicare și pe cooperare. Tocmai din acest motiv, diva nu este adepta pedepselor, dar nici a recompenselor.

„Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte', a dezvăluit vedeta.

Diva nu vrea să facă aceleași greșeli pe care le-au făcut părinții ei. Consideră că sănătatea emoțională a copilului este foarte importantă și de aceea evită să îi lase Sofiei amintiri neplăcute cauzate de pedepse sau mai rău, violență.

„Pe mine mama m-a mai smotocit, din când în când, să zic așa. Ăsta e un lucru pe care eu îl evit. Sora mea are 2 băieți. Ea îi smotocește pe ei. La mine, sper să ne înțelegem foarte bine. Suntem prietene și avem o comunicare foarte bună', a mai adăugat Bianca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete