Bianca Drăgușanu, despre bărbatul care s-a speculat că-i este iubit: „Este un om foarte mișto”

Bianca DrăgușanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

După doi ani de relație, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat decizia de a se despărți. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, modelul a vorbit despre despărțire.

„Eu sunt un om foarte fericit. Foarte pozitiv și, în momentul de față, ca întotdeauna, se întâmplă exact ce-mi doresc eu.

Am fost foarte clară, foarte precisă. N-am absolut niciun regret. Sunt un om foarte asumat. Sunt un om foarte relaxat și foarte detașat de tot ce a fost.

Nu vreau să mai discut despre ce a fost pentru că pentru mine este important ce este acum. (…)”, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu, despre bărbatul care s-a speculat că-i este iubit: „Este un om foarte mișto”

Întrebată de Cove dacă formează un alt cuplu în prezent, Bianca a mai spus:

„Nu mi-am găsit pe altcineva. Știu că se speculează pentru că noi ne-am tot dat repost la unele chestii. Da, nu există coincidențe. Suntem doar prieteni.

Am vizionat un film împreună, în momentul în care eu am fost în Istanbul, într-un context de mai mulți prieteni.

Ne amuză foarte tare cum oamenii se grăbesc să tragă concluzii. Este un om foarte mișto. (…) Sunt o femeie singură, liberă.

Suntem doar prieteni. Eu chiar sunt un om asumat. Sunt liberă, sunt independentă. În momentul de față sunt conștientă că, în scurt timp, voi avea o relație pentru că sunt un om foarte mișto și iubibil.

Ce caută Bianca Drăgușanu într-un bărbat?

„Sunt atentă la detalii. Detaliile fac diferența. Atitudinea, felul în care se exprimă, trecutul. Precedentele. Voi analiza foarte tare precedentele. Ce a făcut în celelalte relații poate să-mi facă și mie.

În relația precedentă am observat de la început niște minusuri. Am analizat cum se comporta și am zis: «Doamne, dacă așa se comportă cu femeia cu care are copil, îți dai seama cum o să se poarte cu mine?».

Fizicul contează, da. Cu siguranță va fi un bărbat înalt, puternic. (…) Da, are importanță și situația financiară. Aș fi ipocrită să spun că nu are importanță. Trebuie să stea un pic mai bine decât mine.”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit civil pe 1 august 2019. Au divorțat, însă, pe 10 martie 2020. De atunci, au existat mai multe împăcări și despărțiri.

Modelul are o fiica, Sofia Natalia Slav, în vârstă de aproape patru ani, din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav.

Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai dificil moment din relația Danielei Gyorfi cu bărbatul care-i este alături de 14 ani

David și Victoria Beckham, infectați cu noul coronavirus. Cum au transmis virusul mai departe?

Cât cheltuie Delia pe ținutele spectaculoase pe care le poartă? Iată care este micul ei secret: Aleg din dressing …

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete