Bianca Brad și-a văzut moartea cu ochii. Prin ce a trecut în toiul nopții: ”Nu mai intra niciun strop de aer”

Bianca Brad a mărturisit că a fost la un pas de moarte, după ce și-a administrat greșit niște picături gemoterapice. Actrița a povestit experiența de coșmar prin care a trecut, dar și ce a făcut când a simțit că rămâne fără aer.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe una dintre rețelele de socializare, Bianca Brad a povestit cum și-a văzut moartea cu ochii după ce a folosit greșit un produs gemoterapic. Celebra actriță s-a speriat îngrozitor, după ce a folosit greșit picăturile și a simțit că rămâne fără aer.

Deși nu era prima dată când folosea acest tratament, Bianca Brad a trăit o experiență traumatizantă. Picăturile gemoterapice asigură drenajul și detoxifierea organismului. Produsele gemoterapice pot fi considerate o variantă extrem de eficientă a fitoterapiei, o terapie „blândă, care nu generează efecte adverse și care contribuie la vindecare. 

Azi noapte era să mor! Efectiv mi-am văzut moartea cu ochii… o moarte stupidă cauzată (aparent ) de neatenția/prostia mea… Cum? Păi… pe la miezul nopții mi-a venit să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am făcut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopții', a spus actrița.

Deși aceste picături ar trebui diluate în apă, Bianca Brad și le-a administrat direct. „Nu am direcționat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât! Moment în care… STOP CADRU!!! – traheea s-a «închis» instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio șansă! Nimic! Nada!', a mai declarat ea.

Bianca Brad: 'Bătăile inimii o luaseră razna'

Când a simțit că rămâne fără aer, insinctul de supraviețuire s-a declanșat și s-a concentrat pe bătăile inimii. „Bătăile inimii o luaseră razna, și pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi s-au părut interminabile, a reușit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot și întrerupt…', a continuat vedeta.

După ce și-a mai revenit, Bianca Brad și-a pus o sticlă cu apă rece pe zona în care simțea blocajul. „Rotițele au început să mi se învârtă, căutând o soluție, Știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent. Am zburat spre congelator, mi-am pus pe limbă puțină înghețată, pe care am râcâit-o cu degetele dintr-o cutie, am luat apoi din frigider o sticlă de apă rece pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simțeam blocajul, și mă concentram pe firicelul de aer care intra cu greeeu, printre rafale de tuse. Mă gândeam la ce mod stupid de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei a doua zi dimineața căzută, cu gura căscată, lângă congelatorul larg deschis, cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine', a povestit Bianca Brad.

După acest episod traumatizant, Bianca Brad a mărturisit că a rămas cu gâtul iritat din cauza tusei. Vedeta își asumă vina și susține că ea a fost cea care a greșit modul de administrare al tratamentului.

Foto: Facebook

Citeste și:

Bianca Brad primește semne divine de la fetița ei după 13 ani de la moartea acesteia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete