Bianca Brad, dezvăluiri despre omul care a ajutat-o să devină fotomodel: „M-am dus să-l văd”

Bianca Brad este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Aceasta a câștigat în anii ’90 concursul Miss România, iar ulterior i-au fost oferite o mulțime de oportunități în lumea modelingului. Puțini oameni știu cine a fost persoana care a ajutat-o să fie remarcată.

Bianca Brad este un nume greu în lumea modei. A fost una dintre fotomodelele care au urcat pe podium reprezentând Casa Venus, însă puțini oameni știu că ea a fost remarcată încă de la vârsta adolescenței.

Avea doar 17 ani când a urcat pe podium și a învățat tainele modelingului din mers, participând la numeroase evenimente. Cu toate acestea, Bianca Brad a mărturisit că frumusețea nu era totul. Carisma, urechea muzicală și chipul ei au propulsat-o către succes în momentul în care a pășit într-o încăpere.

„Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă. Trebuia totuși să ai ureche muzicală și ritm, dar era foarte important să ai lipici, să placi, să transmiți, să ai carismă. Pentru că așa fete frumoase sunt multe.

Eu am fost aleasă doar că m-am dus să-l văd pe fratele meu care era angajat ca manechin și care m-a luat să-mi arate cum e pe acolo. Atunci m-a văzut cineva și i-a zis că nu a știut că are o soră așa de frumușică, subțirică și m-a pus să urc pe scenă. I-a plăcut că am ureche muzicală și am reușit să merg pe podium fără probleme. Sigur că aveam emoții. Mi-a spus atunci că mă așteaptă să termin liceul și să vin la ei. Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum', a declarat Bianca Brad pentru EGO.

La scurt timp după această întâmplare, au urmat momentele de glorie. Îi plăcea nespus de mult ceea ce făcea și adora să pozeze.

„A urmat o perioadă foarte plină! Eram tânără și îmi plăcea la nebunie să prezint moda și să am ședințe foto!

Doamne și câte am mai făcut!!!! Am pozat pentru reviste, reclame, calendare, aveam tot felul de prezentări de modă', a povestit în urmă cu ceva timp fostul model pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete