Bia Khalifa, descalificată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Gestul extrem pe care l-a făcut i-a adus eliminarea și un scandal uriaș

Bia Khalifa a fost descalificată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', emisiunea de la Pro TV, transmite Fanatik. Concurenta a fost eliminată din concurs de producători în urma unui scandal cu Ami, aceeai sursă scrie că Bia a agresat-o pe cântăreață, ar fi scuipat-o.

Fanatik scrie că între Ami și Bia Khalifa s-au petrecut lucruri neașteptate în competiție. O ceartă, una dintre multele provocate de Bia Khalifa, o discuție la care, din informațiile noastre, Ami a preferat să își păstreze eleganța, a degenerat. Bia Khalifa a făcut, în acel moment, un gest pe care îl vezi mai degrabă prin ghetouri sau pe stadioane. Mai exact, s-a repezit spre Ami și, fără să se gândească la consecințe, a scuipat-o!

Astfel, Bia Khalifa ar fi fost descalificată direct de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.

bia-khalifa-descalificata-de-la-sunt-celebru-scandal-pro-tv-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ami, declarații neașteptate după emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Cântăreața a povestit mai multe despre experiența ei în concurs. „Sunt plină de recunoștință pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce iubesc! Nu de altă, dar show-ul asta m-a surprins în toate modurile posibile. Plăcute și mai puțin plăcute. M-a trezit la realitate și-am descoperit că cel mai teamă nu mi-a fost de animale, ci de oameni. Însă tot de la ei am învățat acolo și cum să mă apar. Nu mi-a fost greu să dorm pe scânduri, nici să beau shake-uri scârboase, ori să îndur foamea. Ci -singurătatea – pentru prima oară am simțit-o pe pielea mea la modul cel mai serios. (…)

Am plecat să experimentez ceva nou – iar noul' a venit și sub forme neașteptate. Pentru prima oară în viață mea am primit -bullying- neplăcut, însă am trecut și de testul asta', scria Ami pe contul ei de socializare.

Cine e Bia Khalifa

Bianca Niculai e foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă destinată adulților. Doritorii o pot vedea în ipostaze sexy. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună, scrie viva.ro.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă', a povestit Bianca Niculai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete