Bezele cu zmeură

Dubleaza cantitațile ca sa folosești jumatate pentru un pudding ușor de vară.

bezele-zmeura

• 8 porții • Gata în 2 ore și 20 min + plus timp de racire • 176 calorii per porție • 10 g grasimi

INGREDIENTE

■ 100 g zmeura

■ 1 lingurița oțet alb

■ 3 albușuri

■ 150 g zahar tos

■ Câteva picaturi de colorant alimentar roz – opțional

PENTRU UMPLUTURĂ

■ 200 ml frișca

MOD DE PREPARARE

1 Încinge cuptorul la semnul 1/100°C. Într-un bol pune zmeura și oțetul și marunțește pentru a obține un piure omogen.

2 Cu ajutorul telului electric bate albușurile spuma, pâna când își dubleaza volumul și formeaza vârfuri ascuțite. Cu telul în funcțiune adauga câte 1 lingura de zahar, pâna când încorporezi toata cantitatea și spuma devine lucioasa. Adauga piureul de fructe și combina. Adauga colorantul daca folosești.

3 Tapeteaza tava de copt cu hârtie și toarna cu cornetul cu ștuț în forma de stea 16 bezele. Da la cuptor 2 ore, pâna când se usuca și se desprind cu ușurința de hârtie. Lasa sa se raceasca minim 1 ora.

4 Pentru a servi bate frișca spuma și unge și lipește câte 2 bezele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar