Beyonce, implicată într-un scandal care o va urmări mereu

Beyoncé

Beyonce a stârnit un val uriaș de critici atunci când a cerut unei publicații retragerea unor poze care nu o avantajau. Din acel moment, reacțiile din mediul online au explodat și nu s-au oprit nici până în ziua de azi.

În 2013, Beyonce a provocat reacții uimitoare în  mediul online. Totul a început când site-ul BuzzFeed a publicat emailul prin care o reprezentantă a artistei cerea retragerea câtorva poze din articolul despre unul dintre concertele acesteia. Mai exact, despre concertul Super Bowl XLVII Half Time Show, în care Beyonce a făcut un spectacol de zile mari. Performanța ei a fost lăudată de critică, demonstrând încă o dată calitățile atât de interpretă, cât și de dansatoare, într-un spectacol live.

Beyonce a provocat Internetul

Toate aceste reacții pozitive au fost umbrite de scandalul care a urmat după acel mesaj. Motivul pentru care publicista ei, Yvette Noel-Schure, cerea retragerea acestor imagini era că pozele nu o puneau într-o lumină bună, nu o flatau. Erau poze din timpul show-ului, așadar poze în mișcare, în care corpul și fața artistei nu surprindeau perfecțiunea dorită de echipa sa.

Însă cei de la BuzzFeed au luat o altă decizie, ce avea să le aducă vizualizări uriașe: au  reluat în articol, alături de emailul primit, pozele nedorite de artistă. Au creat astfel un val uriaș de reacții care nu s-a oprit nici până în ziua de azi.

Artista, subiect de creativitate

Din dorința de a taxa gestul echipei artistei, au fost create concursuri de caricaturi, de meme-uri, pozele au fost prelucrate în moduri care de care mai diverse. Și de parcă nu ar fi fost suficient, aceste poze sunt reluate și în prezent, an de an, sub sloganul, 'Internetul nu uită niciodată'.

Citește și: Scandal între două actrițe de la Hollywood

Foto: Shutterstock

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete