Berk Oktay, actorul din „Micuța rază de soare”, acuzat de violență domestică

Cuplul de actori Berk Oktay și Yıldız Cagrı Atiksoy s-a căsătorit în toamna anului trecut. Fosta soție a lui Oktay, Merve Șarapcıoglu, a făcut declarații neașteptate.

Șarapcıoglu a susținut, potrivit presei din Turcia, că actorul a înșelat-o cu Yıldız Cagrı Atiksoy când era căsătorit:

„Am fost supusă la violență și am fost înșelată de Berk. Apropo, în timp ce eram căsătoriți, Berk era cu actuala lui soție în serialul “Warrior”. Când mi-am dat seama de acest lucru, am cerut divorțul”.

Șarapcıoglu, care a fost judecat pentru că ar fi publicat pe rețelele de socializare imagini nepotrivite cu actorul Berk Oktay, a anunțat, de asemenea, că a fost achitat:

„Nu aș fi vorbit dacă ziua procesului și nunta lor nu ar fi coincis. Justiție divină. Nu vreau să mai aud numele Berk”.

Merve Șarapcıoglu și Berk Oktay s-au căsătorit în 2016, iar ulterior cuplul a ajuns în instanță. După procesul controversat, cei doi s-au despărțit.

whatsapp-image-2023-05-22-at-15.20.31-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Berk Oktay s-a căsătorit cu actrița Yıldız Cagrı Atiksoy anul trecut.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete