Ben Affleck, gest neașteptat după ce Jennifer Lopez a urcat în mașină

Ben Affleck și Jennifer Lopez au avut încă un moment de spontaneitate care a fost surprins pe camerele video. Și în timp ce acest cuplu este cu siguranță profund îndrăgostit, această situație dovedește că toți îndrăgostiții, chiar și cei faimoși, pot trece prin momente dificile sau stresante, iar acest lucru este absolut normal.

Fanii de pe rețelele de socializare au devenit furioși după ce au asistat la un incident în care au fost implicați Ben Affleck și soția sa, J. Lo.

Într-un videoclip care a devenit rapid viral, Ben a fost văzut mergând înaintea lui Jennifer spre Mercedesul lor în timp ce ținea în mână o cafea cu gheață. În timp ce Jennifer se apropia de mașină și se urca în ea, Ben pare să fi trântit ușa mașinii după ce ea s-a așezat pe scaunul pasagerului.

Actorul de la Air a închis ferm portiera mașinii, făcând chiar un gest cu mâna pentru a accentua gestul de închidere. Această acțiune i-a făcut pe fani să creadă că comportamentul său a fost rezultatul faptului că era ”stresat”.

Observând clipul viral, fanii au postat pe Twitter pentru a-și exprima opiniile, menționând în mod special că Ben părea ”mizerabil” în filmare, scrie Bright Side.

ben-affleckSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Înainte de incidentul cu ușa trântită, cuplul a fost surprins într-un moment de fericire în timpul unei ieșiri la cafea.

Amândoi au fost văzuți zâmbind și ținându-se de mână, bucurându-se de compania celuilalt. Affleck avea un zâmbet larg pe față în timp ce avea în mână o cafea mare, cu gheață, în timp ce Lopez zâmbea și purta o conversație cu el, ținând în mână o băutură caldă mai mică.

Recent, acest îndrăgit cuplu a fost văzut, de asemenea, purtând o conversație tensionată pe covorul roșu, însă, la scurt timp după aceea, au revenit la sărutări. Iar acest lucru dovedește că dragostea adevărată poate învinge orice.

Foto: Captura Youtube, Profimedia

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete