Bellbiotin® – Pentru sănătatea părului, pielii și unghiilor!

Oricât de prețioase ar fi bijuteriile purtate, cele mai de preț podoabe ale unei femei sunt pielea, părul și unghiile ei. Frumusețea naturală și sănătatea acestora au însă nevoie de permanentă îngrijire pentru a fi păstrate cât mai mult timp. Cu atât mai mult, cu cât există atâția factori care atentează zilnic la ele. 

În privința părului, în mod paradoxal, tocmai acele intervenții care, teoretic, au ca scop înfrumusețarea lui, îi distrug textura și rezistența. Decolorarea, vopsirea, uscarea, întinderea, ondularea sau creponarea, ba chiar și mult prea desele șamponări sau folosirea unor produse de îngrijire agresive, pot produce daune asupra firului de păr, rădăcinii acestuia și a scalpului.

Despre piele se poate spune, fără a greși, că adesea este victima atât a factorilor de mediu, cât și a obiceiurilor noastre zilnice. De la expunerea necontrolată și neprotejată la soare până la dușuri lungi și fierbinți, de la folosirea scrub-ului și a tehnicilor de exfoliere pentru îndepărtarea celulelor moarte până la „săritul' peste etapa de demachiere, toate acestea conduc la deteriorarea pielii. La toate acestea, o contribuție semnificativă o au și fumatul, dieta, nivelul de hidratare și chiar și somnul. Piele uscată și îmbătrânită prematur? Nu te mira dacă toate acestea nu-ți sunt străine…

Unghiile se bucură dintotdeauna, și ele, de statutul de carte de vizită', indiferent că este vorba de femei sau de bărbați. Doar că nu întotdeauna această carte de vizită arată impecabil, acestea fiind fragile, casante, crăpate sau sfărâmicioase.

O soluție pentru ca atât pielea, cât și părul și unghiile să aibă un aspect sănătos? Un comprimat pe zi de Bellbiotin®. Bellbiotin® este un produs care conține biotină (10 mg), keratină, extract de Coada-Calului, extract de Arugula și extract de Ardei-iute. Biotina (denumită și „vitamina frumuseții', substanță activă aparținând vitaminelor hidrosolubile din grupul B), contribuie la menținerea sănătății pielii și părului, la metabolismul energetic normal și la metabolismul normal al macronutrienților.

Coada-Calului, plantă bogată în siliciu, este, de asemenea, un microelement esențial pentru păr și unghii. Conținutul de siliciu din organism scade odată cu vârsta, dar și din cauza altor factori precum stresul, somnul insuficient, fumatul, acțiunea razelor UV, alimentația. În procesul de întreținere a sănătății și aspectului părului, unghiilor și pielii, este recomandat să se utilizeze produse care conțin această plantă, ale cărei beneficii sunt cunoscute de secole. Extractul din Coada Calului conține inclusiv flavonoide și vitamina C. Și tot vitamina C, dar și A, conține și extractul de Arugula care se regăsește în formula specială a produsului Bellbiotin®.

Bellbiotin® – Strălucire, frumusețe și sănătate pentru părul tău!
Pentru mai multe informații, puteți accesa https://www.bellbiotin.ro/.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial