Baterii si incarcatoare de la Philips

Baterii si incarcatoare de la Philips
Uncategorized

Bateria reincarcabila Philips incarcata la maxim dureaza de zece ori mai mult decat o baterie de unica folosinta utilizata cu produse mari consumatoare de energie, precum camerele digitale. Bateriile reincarcabile permit reincarcarea de aproape 1.000 de ori si ofera usurinta in folosire, avand la dispozitie un incarcator si un set de baterii, nu trebuie sa va mai faceti griji legate de procurarea si inlocuirea bateriilor de unica folosinta.

Incarcatoarele MultiLife pentru camere foto sunt insotite de patru baterii de mare capacitate (2600mAh sau 2450mAh), ideale pentru camerele digitale si alte aparate care necesita resurse mari de energie. Incarcatoarele din gama MultiLife pentru calatorii pot fi utilizate oriunde in lume, avand adaptor pentru orice tip de prize, inclusiv incarcare prin port USB.

Bateriile reincarcabile MultiLife au o durata mai mare de viata sunt potrivite pentru orice dispozitiv portabil, inclusiv camere foto digitale, CD player ori jucarii electronice.

Baterii ExtremeLife sunt cu 30% mai puternice decat bateriile alcaline obisnuite si sunt alegerea perfecta pentru un aparat foto, un player MP3 ori alte aparate digitale cu un consum ridicat de energie.

Pentru aparate cu consum redus de energie, bateriile Philips LongLife cu zinc-carbon sunt ideale pentru ceasuri, aparate radio, calculatoare si telecomenzi. Respectand conditiile de stocare si utilizare, Philips LongLife ofera garantia ca bateriile nu se vor oxida in interiorul aparatului.

Baterie Philips LongLife R6-P4/01B – 3.99 lei
Baterie Philips LongLife R03B4A90/10 – 29.99 lei
Incarcator baterii Philips MultiLife SCB1480NB/12 – 109.99 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din