“În bătaia inimii”, un nou serial turcesc de succes care te va captiva

In bataia inimii

Din toamnă, Kanal D începe difuzarea unui nou serial de succes, “În bătaia inimii”, o poveste impresionantă despre iubire, orgolii, sentimente puternice de familie, onoare și sacrificiu. Serialul te va ține cu sufletul la gură de la primul episod datorită intrigii. 

Din distribuție fac parte actori deja bine cunoscuți de publicul român: Deniz Kakir, care a jucat rolul Ferhunde în serialul Poveste de familie', rolul Iffet din serialul Iffet' și rolul Sultanei Sah din seria a treia a producției Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'. Tarik Unluoglu a fost personajul Tarik din Iubire de argint'.

Citește și Total schimbată! Cum arată azi celebra actriță care a interpretat-o pe Sultana Hürrem, în „Suleyman Magnificul'

“În bătaia inimii”, pe scurt

Personajul principal este Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), un bărbat charismatic, care a avut de înfruntat din fragedă pruncie probleme majore și de surmontat situații-limită. Peste ani, a reușit să câștige respectul celor din jur și să-și formeze o familie.

Viața sentimentală a șui Hizir nu este nici pe departe atât de simplă pe cât și-ar fi dorit. Bărbatul se împarte între două femei – soția sa, Meryem (Deniz Kakir), și Nazli (Mujde Uzman), de care Hizir s-a îndrăgostit cu ani în urmă. Prima i-a dăruit doi copii, iar cea de-a doua este și ea însărcinată.

Meryem, o femeie puternică, este decisă să facă tot ce ține de ea pentru a împiedica venirea pe lume a acestui copil. Lupta celor două femei născută din dorința fiecăreia de a păstra bărbatul iubit lângă ea se va transforma într-o luptă de supraviețuire.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber