Bassam Dabbas, pe mâna medicilor esteticieni: „Am vrut să îmi îmbunătățesc”

Bassam Dabbas este hairstylistul multor vedete de la noi din țară. Acesta este foarte atent la nevoile lor, motiv pentru care a câștigat multă popularitate în rândul lumii mondene din România. De asemenea, Bassam Dabbas are grijă să fie chiar el un exemplu, apelând la medicii esteticieni. Recent, a suferit o operație care îi va aduce și mai multă încredere în el.

Bassam Dabbas a apelat la medicii esteticieni pentru a-și face implant de păr.

„Eram stylist, dar fără păr și cumva era ciudat. Nu am vrut să mă operez, dar am zis să o fac și p-asta. Este o operație complicată și foarte grea. A fost operație de două zile câte opt ore. A fost foarte dureroasă, dar cred că merită, chiar mă simt foarte bine', a declarat Bassam Dabbas, la Antena Stars, scrie Spynews.

Recent, a făcut și o operație de liposucție. Hairstylistul și-a dorit „pătrățele' și le-a mărturisit urmăritorilor săi cum se simte și ce așteptări are.

„Mulțumesc tuturor pentru urările de bine, nu am putut să răspund până acum. Am decis să-mi fac liposucție, am vrut să îmi îmbunătățesc aspectul fizic. Abia aștept să se vadă rezultatul final', a scris Bassam Dabbas pe rețelele de socializare, potrivit sursei de mai sus..

Operația a fost efectuată în România, deși posibilitățile sale financiare i-ar fi permis să apeleze la medici din străinătate.

„Am fost la Cluj pentru că eu susțin românii, mai ales că fac un ban aici. Am primit multe oferte în Turcia, dar nu am vrut, iar doctorul a fost recomandat de multe cliente. Urmează să mă operez din nou ca să fac niște pătrățele', a mai spus „regele coafurilor'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete