Barack Obama, declarație de dragoste emoționantă pentru soția sa: „În ultimii 29 de ani, mi-a plăcut să văd…”

Barack Obama și Michelle Obama au aniversat cea de-a 29-a aniversare a nunții, declarându-și dragostea imensă reciproc, cu postări adorabile pe social media. Cei doi au fost cu adevărat o inspirație pentru multe cupluri din întreaga lume, iar postările lor romantice aniversare unul pentru celălalt vă vor topi.

Fostul președinte al Statelor Unite a împărtășit două poze cu soția sa pentru a sărbători cea de-a 29-a aniversare a nunții lor. Într-o fotografie sunt așezați pe o canapea în timp ce se îmbrățișează cu dragoste, iar cealaltă este o imagine făcută din spate în timp ce stau lângă o fereastră. Împărtășind imaginile, Barack Obama a scris o declarație de dragoste pentru soția sa și a spus că nu își poate imagina o viață fără ea.

„La mulți ani, Miche! În ultimii 29 de ani, am îndrăgit faptul că i-ai lăsat pe oameni să te cunoască nu doar ca o fată din South Side, ci ca o mamă, avocat, scriitoare, Primă Doamnă și cea mai bună prietenă a mea. Nu îmi imaginez viața fără tine', a scris el în dreptul imaginilor.

De asemenea, Michelle Obama a făcut o postare emoționantă pentru soțul, postând un colaj cu o imagine actuală și cu una veche, comparând cele două fotografii.

„Cum a început și cum merge. La mulți ani, Barack – te iubesc!', a scris ea.

Fotografia din partea de sus este a tânărului cuplu Obama așezat pe o canapea verde mentă în timp ce se îmbrățișează. Imaginea din partea de jos îi arată pe Obamas 29 de ani mai târziu în aceeași poză. Într-un fel, colajul este o dovadă a legăturii lor puternice și a relației lor trainice.

Barack Obama și Michelle Obama s-au căsătorit pe 3 octombrie 1992 și au două fiice, Malia, în vârstă de 23 de ani, și Sasha, în vârstă de 20 de ani.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete