Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiectele și baremele de corectare la Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică și Informatică

Elevii de clasa a XII-a care s-au înscris în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 și care au urmat un liceu cu profil real vor susține astăzi ultima probă scrisă a examenului. Aceștia vor avea de rezolvat subiecte în funcție de materia pe care au ales-o, mai exact Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică sau Informatică.


UPDATE: AICI poți vedea subiectele și baremele de corectare la  Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică și Informatică.

Elevii vor putea consulta subiectele și baremele de corectare la Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică sau Informatică, acestea urmând să fie publicate pe site-ul Ministerului Educației și pe avantaje.ro începând cu ora 15.

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

În sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 s-au înscris 45.052 de elevi. Dintre aceștia, 28.488 fac parte din promoţia 2017-2018, iar 16.564 de candidați provin din promoțiile anterioare. Absolvenții de liceu nu vor scăpa astăzi de emoțiile examenului de Bacalaureat 2018. Chiar dacă astăzi este programată ultima probă scrisă, examenul se va încheia pe 31 august. Până atunci, elevilor le vor fi evaluate competențele lingvistice și digitale.

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, vor fi afișate pe data de 1 septembrie. Elevii care nu sunt mulțumiți de nota obținută pot depune contestațiile pe 1 septembrie, între orele 12-16, iar după recorectarea lucrărilor, rezultatele finale vor fi afișate pe data de 6 septembrie.

Subiectele și baremele de corectare la Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică și Informatică

Candidații la examenul de Bacalaureat 2018 care au terminat un liceu cu profil real susțin astăzi ultima probă scrisă a examenului la Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică sau Informatică, în funcție de materia pe care au ales-o în momentul înscrierii. Timpul avut la dispoziție pentru rezolvarea cerințelor este tot de 3 ore, acesta fiind calculat din momentul în care vor fi împărțite subiectele.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiectele și baremele de corectare la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie, Psihologie

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la istorie

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la matematică

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Educatie