Baba Vanga, previziuni îngrijorătoare pentru anul 2019

Baba Vanga este cunoscută și sub denumirea de “Nostradamus din Balcani” și asta datorită previziunilor pe care le-a făcut în timpul vieții și care s-au adeverit. Cu toate că Baba Vanga a murit în 1996, aceasta a făcut previziuni pentru o lungă perioadă de timp, iar cele pentru anul 2019 sunt îngrijorătoare. 

A prezis atentatele din 11 septembrie, Brexitul și influența ISIS, iar dacă previziunile ei vor deveni realitate și de această dată, anul 2019 se anunță unul plin de evenimente neplăcute.

Baba Vanga, previziuni îngrijorătoare pentru anul 2019

Previziunile făcute de Baba Vanga descriu anul 2019 ca fiind unul al schimbărilor majore. Mai exact, există posibilitatea ca în anul ce urmează să aibă loc mai multe tsunamiuri, poate să apară o criză financiară majoră, iar Rusia ar putea fi lovită de un meteorit uriaș, potrivit thesun.co.uk.

Tot în anul 2019, Vladimir Putin ar putea fi ținta unei tentative de asasinat, în timp ce Donald Trump riscă să se îmbolnăvească grav, iar boala îi poate provoca probleme de auz. În ceea ce îl privește pe Vladimir Putin, Baba Vanga a prezis să acesta ar putea fi asasinat chiar de o persoană din interiorul echipei sale de securitate. Donald Trump nu va avea probleme doar din cauza sănătății, ci există posibilitatea ca un membru important din familia acestuia să sufere un accident de mașină.

Tsunamiul despre care Baba Vanga a vorbit ar putea afecta Pakistanul, India, anumite zone din China, Japonia și Indonezia, dar și părți din Alaska.

Baba Vanga s-a născut în Macedonia și la vârsta de 12 ani și-a pierdut vederea în mod misterios. A dispărut timp de câteva zile, iar acesta a fost momentul în care a avut prima viziune. În timpul vieții, aceasta a fost vizitată de mai mulți demnitari, devenind celebră pentru previziunile sale. În anul 1996, înainte să moară, Baba Vanga a spus că darul ei a fost transmis unei fetițe de 10 ani care trăiește în Franța.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Prezicerile lui Nostradamus pentru 2019

Previziunile cutremurătoare ale lui Nostradamus pentru următorii 10 ani

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate