Axinte de la „Vacanța Mare” a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Ce se întâmplă cu actorul acum

Axinte de la „Vacanța Mare', pe numele din buletin Florin Petrescu, a fost condamnat doi ani la închisoare cu suspendare. Actorul face acum primele declarații despre situația în care se află și își asumă greșelile.

Axinte de la „Vacanța Mare' și-a asumat greșelile făcute și a recunoscut acuzațiile de șantaj. Actorul va fi nevoit să facă muncă în folosul comunității, însă el nu consideră asta o rușine și a mărturisit că va face tot ceea ce i se cere.

Până în prezent, Florin Petrescu nu a executat munca în folosul comunității. „Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!', declarat actorul, pentru playtech.ro.

Pe 2 octombrie 2020, Tribunalul București a prezentat decizia prin care arătat că Florin Petrescu a semnat un acord de recunoaștere a acuzațiilor din anul 2012. Ca urmare, pedeapsa cu închisoarea a fost cu suspendare „sub supraveghere a executării pedepsei principale pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani'.

Axinte a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Florin Petrescu a fost condamnat în 2020 la 2 ani de închisoare cu suspendare, dar și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, după ce actorul a recunoscut şantajul din 2012. La vremea respectivă, Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, și i-ar fi cerut să sponsorizeze televiziunea, ca să nu dezvăluie nişte informaţii compromiţătoare, mai amintește sursa citată.

Foto: Facebook

Citeste și:

Cum arată și cu ce se ocupă acum Frankfurt din „Vacanța Mare'. Are 48 de ani

Ce mănâncă Meghan Markle la micul dejun? Așa arată meniul ducesei de Sussex

Iată cum arată casa în care locuiesc Kate Middleton și William, Duce de Cambridge

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete