Averea lui Mugur Mihăescu. A condus un Lamborghini și are vilă cu iarbă pe acoperiș: „Casa mi-a rămas mare”

Mugur Mihăescu, unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori de comedie din România, de numele căruia se leagă proiectul „Vacanța Mare', dar și personajul Garcea, a fost invitat duminică, 3 septembrie, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată de la ora 22:15, la Kanal D. A făcut dezvăluiri despre situația lui financiară, despre averea pe care o are. 

mugur mihaescu bani la vacanta mare 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 

Mugur Mihăescu și-a început cariera în urmă cu mai bine de treizeci de ani, în mijlocul grupului de umor Vacanța Mare. În vârstă de 54 de ani, este un actor foarte apreciat, scenarist, om de afaceri. Nu a ezitat să intre în politică, iar în ultima perioadă a fost extrem de vocal pe scena publică, în legătură cu anumite restricții impuse de autorități pe fondul pandemiei.

Invitat în emisiunea de la Kanal D, Denise Rifai l-a întrebat: „Câte milioane de euro v-a adus în conturi Vacanța Mare?', iar Mugur Mihăescu a răspuns: „Destule. Multe. Nu mai știu. Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visele la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile! Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte. Am câștigat cât am și dăruit. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca pașa în toate țările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă țară', a mărturisit el.

Locuiește într-o vilă cu iarbă pe acoperiș

A avut un parc auto impresionant, în care au strălucit Lamborghini Gallardo, Porsche Boxter și Mercedesuri, dar și un Harley Davidson. Are o vilă uriașă în zona de nord a Capitalei, despre care presa a scris la un moment că ar avea un dispozitiv menit s-o facă să se învârte după soare, pentru luminozitate, scrie Libertatea despre Mugur Mihăescu.

„Dacă se învârte după soare? Mai am un pic și nu mai pot s-o opresc!', s-a amuzat comediantul. „Casa mi-a rămas mare. Mi-a rămas mare! Când era copilul (n.red fata, Ivona, 22 de ani, studiază la Londra) și erau petreceri la piscină și tabere, era minunată pentru comunitatea aia. Acum, m-am apucat să renovez casa, apoi să mă mut, nu știu, să o închiriez, s-o vând', a dezvăluit artistul, care a transmis că acum are o mașină electrică și preferă să meargă prin oraș cu un scuter Vespa.

„La 22 de ani, plângeam de foame, serios'

„Nu știu dacă banii m-au schimbat, dar ei fac bine. Poți să aduci educație pentru copii, asta e primordial, apoi poți să-ți creezi amintiri. Sunt tobă de amintiri! Mă oftic că s-au adunat multe, iar cu unele se laudă alții, deși sunt ale mele. Nu mi-am făcut un scop în sine din bani, au venit natural. Nu m-a luat cineva de pe stradă, am creat zi și noapte, scriam zi și noapte, scriam și cântam.

Am plâns de foame fizic. La 22 de ani, plângeam de foame, serios! Mergeam pe lângă fabrica de biscuiți din Craiova, plângeam, că mi-era foame. Nu doresc nimănui să cunoască foamea fizic, dar greutățile te modelează în viață. În viață, îți trebuie educație și ceva care să te motiveze, să-ți pună mintea la contribuție', a mai povestit Mugur Mihăescu în emisiunea de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete