Avem dovada: femeile cunosc succesul după ce împlinesc 40 de ani

Niciodată nu e prea târziu!' pare să fie confirmat de poveștile unor femei deosebite, dar care au cunoscut succesul și celebritatea la vârste la care mulți alții ar fi încetat să mai încerce să își atingă obiectivele profesionale. Dincolo de admirația pe care o purtăm unor astfel de femei de succes, ele constituie exemplul concret că reușita vine atunci când crezi cu adevărat în tine și nu renunți ușor. Sperăm ca poveștile lor să vă inspire și pe voi să credeți în puterea voastră de a vă îndeplini visele, oricâte obstacole ar apărea pe drum!

  1. Oprah Winfrey: acum una dintre cele mai remarcabile personalități din televiziune, cu o avere estimată la miliarde, Oprah nu a atins succesul peste noapte. A avut o copilărie dificilă, marcată de relația tensionată cu mama ei. Dincolo de acest aspect, nici pe plan profesional lucrurile nu au mers prea bine la începuturi. Aceasta a fost chiar dată afară din postul de reporter, spunându-i-se că nu este potrivită pentru a apărea la televizor.

  2. J.K. Rowling: a lucrat șapte ani pentru a scrie „ Harry Potter ', timp în care trăia din șomaj și se străduia să își crească copiii. Viața ei nu a fost lipsită de episoade depresive și chiar încercări de sinucidere, peste care însă a reușit să treacă. Rowling este acum una dintre cele mai bogate britanice, datorită cărților sale de beletristică, ce au făcut-o cunoscută în întreaga lume.

  3. Martha Stewart: și-a început cariera prin a înființa o firmă de catering și a cunoscut succesul abia după vârsta de 41 de ani, odată cu publicarea primei sale cărți și lansarea propriei reviste.

  4. Sophia Vergara: deși a avut o carieră de succes în adolescență, ca model, a primit un rol în limba engleză abia la 30 de ani. A petrecut mai bine de 9 ani încercând să își facă un nume la Hollywood, și abia la vârsta de 37 de ani a primit rolul care a consacrat-o, în serialul de comedie Modern Family.

  5. Vera Wang: renunța la cariera de patinatoare la 23 de ani, pentru a se angaja la revista Vogue pentru care lucrează timp de 15 ani. Lucrează apoi ca designer de accesorii pentru Ralph Lauren și își deschide primul magazin cu rochii de mireasă la 41 de ani. Succesul real vine însă după vârsta de 53 de ani.

  6. Viviene Westwood: a fost până la 30 de ani învățătoare, profesie la care a renunțat pentru a deveni arhitect al mișcării punk. În trecut a renunțat la școala de artă, pentru că nu credea că poate supraviețui ca artist, astăzi ea fiind unul dintre cei mai cunoscuți și bogați designeri din lume.

Ana Maria Mihăieș

Citeste și:

Secretele unei relații de succes! Cât de important este timpul petrecut departe unul de celălalt?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii