Avantaje spune #NUcancerului

Este parte a evoluției umane. Dar nouă ne plac dramele, conspirațiile și fatalitățile. Am denumit-o boala bolilor pentru că a depășit toate așteptările.

A surprins întreaga lume medicală prin virulență, adaptabilitatea și lăcomia ei. Iar acum, în anul 2018, trebuie să admitem că, deși au fost investiți foarte mulți bani în cercetare, cancerul este greu de tratat. Dificil de vindecat. Pentru că are o structură evoluată. Biologii evoluționiști l-au descoperit în celenterate simple, în hidra de apă dulce, ceea ce înseamnă că a mers cot la cot cu noi prin odiseea formării vieții, așa cum o cunoaștem astăzi.

Acum știm că nu mai putem da vina în exclusivitate pe factorul ereditar. Știm că informarea corectă, renunțarea la vicii, eliminarea valului de superstiții sau ocolirea cu obstinație a leacurilor strămoșești, a descântecelor magice ori a terapiilor complementare și alternative în tratarea cancerului ne împiedică să ne întoarcem cu sute, mii de ani înapoi și să-i oferim cancerului șansa de a evolua în tihnă.

Purtăm fiecare în noi o bombă cu ceas. Corpul nostru, această magnifică gazdă a sufletului, este supus hazardului. Nu e timp acum să căutăm responsabili pentru această meschină ruletă rusească a naturii. Știm că glonțul se poate declanșa oricând judecând după numărul paturilor ocupate în secțiile de onco-pediatrie. Dar scopul acestei campanii inițiate de Avantaje nu este acceptarea, abandonul, resemnarea, ridicatul din umeri, panica. În plus, am depășit faza tatonărilor cu această boală. Am tratat-o cu lăptișor de matcă, cu aer curat, cu tincturi din plante rare și sucuri bio-eco-din-livadă. Cancerul și-a văzut de treabă în continuare.

Îi ia sistematic dintre noi pe cei dragi fără nicio ezitare. Așadar, dragii mei, a sosit clipa să ripostăm. Am tatonat suficient cât să
ne dăm seama că avem de-a face cu un dușman redutabil. Și am învățat în mii de ani de istorie că, dacă ne cunoaștem bine dușmanul, știm cum să luptăm contra lui și ce strategii să adoptăm. Este șansa noastră să câștigăm bătălia. Luați-l prin surprindere, învăluiți-l și nu-l lăsați să câștige teren.

Lumea medicală e de partea noastră. Tehnologia evoluează. Chirurgii oncologi își fac scheme de asalt, iar radiologii pun bazele terapiei țintite. Avantaje spune #NUcancerului pentru noi toți. Pentru că a sosit timpul să privim această boala fix în ochi, s-o sfidăm și să-i arătăm că n-am ajuns după sute de mii de ani de evoluție la mâna unei celule perfide care și-a uitat matricea originară înmulțindu-se bezmetic și pe ascuns. Află tot ce trebuie să știi despre cancer pe www.avantaje.ro și în ediția tipărită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din #NUcancerului