A apărut revista Avantaje ediția de Decembrie

A apărut revista Avantaje, ediția de decembrie 2021

 • Ești gata pentru ultima ediție din 2021 a revistei tale preferate? Vei descoperi un număr echilibrat, visător și totuși bine ancorat în realitate, în care se vorbește mult despre ce a devenit cu adevărat important în viețile noastre.

 • Pe COPERTA Avantaje, o prezență pe care nu ai cum să n-o admiri! Adina Buzatu este o forță creatoare care a revoluționat moda masculină.
 • MODĂ Olalaaa, decembrie! Niciodată, dar niciodată nu știm cum ce să ne îmbrăcăm în serile cele mai importante din an… până acum. În plus, consultantul de stil Mariana Romanică ne lămurește dacă stilul face parte din ADN-ul nostru sau trebuie învățat.
 • BEAUTY. E timpul să strălucești! Glitterul nu ține cont de vârstă, ci de atitudine. Așa că nu-l ocoli! Mai mult, asortează-l cu un ruj puternic sau un gloss discret și elegant.
 • SĂNĂTATE. Medicul Anca Zgură face mărturii emoționante despre una dintre realitățile zilelor noastre: numărul crescut de adulți tineri care suferă de cancerul colorectal. Iar dr. Raluca Uleanu a vorbit despre o preocupare tot mai crescută, cea a dobândirii zâmbetului impacabil și a danturii perfecte.
 • DOSARUL SPECIAL este despre… erotism și sexualitate. Cum readuci pasiunea în relația de cuplu? Ce spun specialiștii despre libido? Care sunt cele mai eficiente afrodisiace? Plus un horoscop în care nativii fiecărei zodii își vor găsi personalitatea erotică.
 • INTERVIURI
  Două dintre scriitoarele momentului pe plan mondial au răspuns curiozităților noastre: Guzel Iahina și Ayelet Tsabari.
  Despre televiziune, actorie și viața de familia cu unica, talentata și surprinzătoarea Olimpia Melinte.

Ce înseamnă să fii părinte de copil supradotat cu Monica Gheorghiu, expertă în acest domeniu.

 • Despre pasiune transformată în job, cu Irina Chitoroagă, designer de lumini (și umbre).
  La rubrica „Avantajele vieții' poți citi despre nimeni altul decât Mihai Bobonete.
 • PSIHO. Psihoterapeutul Constantin Cornea ne invită la un moment de analiză: ce am făcut bun și ce nu în anul care se încheie. În contextul vremurilor pe care le trăim, cel mai bun mod de eliberare a emoțiilor este prin plâns. Însă nu orice fel de plâns!
 • TURISM. Dubaiul artelor – surprinzător, cuceritor, dornic să fie descoperit.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri