Aurel Pădureanu, declarații sfâșietoare. Cornelia Catanga și-a simțit sfârșitul. Ce i-a spus fiului ei, Alexandru

Aurel Pădureanu se află într-o perioadă a vieții sale extrem de grea. Dorul de soția sa îl sfâșie și ori de câte ori are ocazie vorbește despre Cornelia Catanga.

Invitat într-o emisiune difuzată de Antena Stars, Aurel Pădureanu a declarat că a participat la un eveniment unde i-a simțit prezența artistei, iar acest lucru îi aduce multă liniște în suflet. De asemenea, el a mai povestit un moment emoționant chiar cu o lună înainte să moară Cornelia Catanga.

Aceasta i-a spus fiului lor, Alexandru, să fie în permanență alături de tatăl său, să fie un om bun și elegant în atitudine.

„Am fost vineri la un eveniment și simțeam în permanență, în timp ce cântam, o putere și bănuiesc că spiritual este lângă mine. De câte ori mă scol, mă scol plângând și mă culc plângând.

Cornelia îmi spunea mereu că sunt fete în meseria asta care cântă mai bine decât ea, dar eu îi spuneam mereu că are aura ei. Se îmbrăca într-un mod excepțional, se îmbrăca în felul ei. Ea a fost iubită enorm și am primit atât de multe mesaje din partea oamenilor.

Întotdeauna, Cornelia, cred că a avut o premoniție, înainte să moară cu o lună de zile îi zicea lui Alexandru să aibă grijă de mine, să fie bun, să fie elegant în comportament', a mărturisit emoționat Aurel Pădureanu la Showbiz Report.

Aurel Pădureanu, situație financiară precară

Dincolo de durerea sufletească pricinuită de moartea soției sale, Aurel Pădureanu nu o duce bine deloc din punct de vedere financiar. Acesta are foarte multe datorii și, din păcate, momentan, nu are cu ce să le achite. Umblă la autoritățile statului pentru a reuși să obțină o pensie de urmaș și își dorește să cânte din nou cât mai repede.

„Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!

Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile. Mai ne peticeam din drepturile de autor ale Corneliei și din pensia ei de invaliditate, de 2.000 de lei. Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea', a mai spus Aurel Pădureanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete