Augustin Viziru, transformare la 180 grade de când a devenit tătic

Augustin Viziru, transformare la 180 grade de când a devenit tătic

A avea o fiică este una dintre cele mai mari bucurii din viață. Un tată se simte responsabil pentru multe lucruri din viața ei. Uneori devine supraprotector, alteori acționează prea dur. Unui tată îi este teamă de ziua în care devine adolescentă și refuză să recunoască faptul că i-ar plăcea să cheltuiască mai puțini bani pe haine și pe produse de make-up.

Cu toate acestea, tata o va iubi necondiționat și va continua să o numească „fetiță' chiar și după ce împlinește 30 de ani.

În această situație se află și Augustin Viziru de aproape un an de zile. Dacă până la nașterea micuței afișa o imagine de „bad boy', acum actorul este un mielușel care își dedică întregul timp celor două fete din viața lui.

Partenera lui Augustin Viziru a stat departe de ochii curioșilor, iar acesta este destul de rezervat în a da detalii despre cea care l-a făcut tată de fată. Ceea ce contează este că, deși sunt împreună de o bună perioadă de timp, ei se iubesc și sunt fericiți, mai ales de când familia s-a mărit.

„Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare!', a spus Augustin Viziru în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Micuța Maria i-a schimbat întreaga rutină

Venirea pe lume a unui copil înseamnă schimbare din toate punctele de vedere. Dacă pentru mame, acest lucru aduce noutate și numeroase sentimente materne pe care nu le-au mai simțit înainte, tații devin și ei „supușii' micilor „teroriști'. Maria, fetița lui Augustin Viziru, i-a schimbat acestuia tabieturile și l-a determinat să renunțe serile cu prietenii pentru a-i îndeplini nevoile de bebelușă.

„Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maica-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea.

Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei', a mai adăugat actorul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete