Augustin Viziru, fotografie spectaculoasă cu fiica sa. Fanii au reacționat imediat: „O bijuterie de copil”

Augustin Viziru se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Acesta are o carieră reușită, dar și o familie extrem de frumoasă. Trebuie să menționăm că titlul de „cel mai frumos membru al familiei Viziru' i se înmânează Mariei, fiica actorului.

A avea o fiică este una dintre cele mai mari bucurii din viață. Un tată se simte responsabil pentru multe lucruri din viața ei. Uneori devine supraprotector, alteori acționează prea dur. Dacă până la nașterea micuței, câștigătorul emisiunii „Ferma' afișa o imagine de „bad boy', după venirea micuței blondine cu ochii albaștri pe lume, acesta a devenit un mielușel care efectiv se topește când o vede.

Și nu doar el! Recent, artistul a postat o fotografie cu Maria, iar internauții i-au lăsat numeroase mesaje și aprecieri. Micuța care a împlinit un an în luna iunie este extrem de frumoasă și dulce. Unii dintre fani au spus că este realmente o păpușică.

„Este absolut superbă', „Să vă trăiască', Foarte frumoasă! Ca o păpușă', „Parcă e desenată! E minunată', „Cât poate fi de frumoasă', „O bijuterie de copil', au fost câteva dintre mesajele celor 7000 de urmăritori care au apreciat poza.

 

Actorul postează des imagini cu micuța pe conturile sale de social media. Partenera lui Augustin Viziru, Oana, a stat departe de ochii curioșilor, iar acesta este destul de rezervat în a da detalii despre cea care l-a făcut tată de fată. Ceea ce contează este că, deși sunt împreună de o bună perioadă de timp, ei se iubesc și sunt fericiți, mai ales de când familia s-a mărit.

„Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare!', a spus Augustin Viziru în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete