Au încercat să se împace, dar Marius Elisei și-a găsit o nouă iubită. Oana Roman spune adevărul: „El nu mai vrea să audă de mine”

Oana Roman a anunțat că ea și Marius Elisei nu s-au despărțit de 8 luni, așa cum s-a vehiculat în presă. Până pe 3 septembrie fostul soț a locuit în casa ei, atunci s-au și despărțit oficial, după mai multe încercări de împăcare.

Marius Elisei și-a refăcut deja viața după despărțirea de Oana Roman, el are deja o nouă iubită, pe care i-a prezentat-o și fiicei lui. Oana Roman nu e deranjată, e încântată că fostul soț are o nouă relație. „Am fost sunată să comentez despre fostul meu soț și noua lui relație. Nu am de comentat pe la televiziuni despre asta. Eu mă bucur nespus și din suflet că este ok și că are o nouă relație și lucrurile se pot liniști, în sfârșit, între noi.

Dar… Se speculează mult și trebuie precizate anumite lucruri. Și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă de mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști', a zis vedeta, care a depus eforturi pentru a se împăca cu Marius, însă n-au reușit să revină la sentimentele de iubire.

„Eu m-am rugat de el să își găsească liniștea și împlinirea pentru ca tensiunile dintre noi să se stingă. Nu suntem separați de 8 luni, din ianuarie până acum au fost tentative eșuate, iar el a stat cu noi în casă până de curând când am hotărât că nu mai avem vreo șansă să reabilităm relația noastră.

Au existat eforturi din partea amândurora în a încerca să reparăm ceva, dar nu s-a putut. Diferențele de viziune și de gândire dintre noi ne-au împiedicat să mai putem repara ceva. În luna iunie chiar am discutat serios și am încercat, am stat împreună în casă, dar era clar că nu se mai poate repara nimic. Astfel, cu două zile înainte să plec în Franța cu Isa, am hotărât că e cazul să încheiem definitiv și acela a fost momentul în care el a plecat definitiv de acasă. Adică pe 3 septembrie', a mai dezvăluit ea pe Instagram.

Oana Roman și Marius EliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

În final, ea își dorește să aibă o relație bună cu Marius Elisei, mai ales de dragul fiicei lor, Isabela, care acum e în clasa a III-a, la o școală privată. „În încheiere, mă bucur nespus că există liniște. Nu mă deranjează deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă și sper ca de acum încolo amândoi să ne implicăm în mod echitabil și corect în creșterea Isei, căci ea are doi părinți de care are nevoie în mod egal', a încheiat Oana Roman.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete