Astre: Tendintele lunii octombrie 2008

Uncategorized
Astre: Tendintele lunii octombrie 2008

Nota dominanta pare a fi deruta – oamenii au tendinta de a oscila, se hotarasc greu. Comunicarea este viciata, ies in evidenta minciuna, inselatoria si alte tare morale. Inconvenientele se simt mai mult in prima parte a intervalului, dar se diminueaza in timp.

Cele mai importante configuratii si efectele lor

SATURN IN OPOZITIE CU URANUS – cu efect asupra intregii luni. Desi aspectul exact se formeaza pe 4 noiembrie, el este deja operational pe parcursul intregii luni octombrie. Fiindca Saturn patroneaza structura, iar Uranus anarhia, conflictul celor doua planete poate aduce dezordine, tulburari si instabilitate.

La nivel macro, creste riscul de dificultati politice si administrative, de subminare a puterilor instituite, poate chiar de catastrofe naturale. Opozitia Saturn-Uranus poate fi nefasta financiar, insemnand perioade de prabusire a pietei imobiliare si de crize.

Daca in aceasta toamna evenimentele ca cele de mai sus vor putea fi tinute in frau, depinde doar de puterea lui Jupiter, care, aspectandu-i armonios pe Saturn si pe Uranus, ar putea sa joace rol de mediator sau atenuator. La nivel personal, opozitia aduce o perioada de dezorganizare, de ravasire a sistemelor de valori, lipsa de perseverenta, accidente.

JUPITER IN TRIGON CU SATURN – cu efect asupra intregii luni. Un trigon exact s-a produs in septembrie, altul se va produce in noiembrie, iar aspectul ramane activ si in octombrie. Aduce oportunitati de expansiune si progres. Favorizeaza actiunea inteleapta, corecta si organizata, permite transpunerea idealurilor in initiative concrete.

Influentele lui pot fi folosite pentru a cladi sau consolida o proprietate, o afacere, o cariera, o relatie. Bine speculat, aduce rezultate durabile. Sansele trebuie insa sesizate si exploatate. In unele cazuri, aspectul se poate limita la a mai domoli opozitia Saturn-Uranus.

MERCUR IN CAREU CU JUPITER – cu efect aproape asupra intregii luni, foarte puternic in prima decada, diluat in cea de-a doua si puternic in ultima.

La nivel macro, distonant ele Mercur-Jupiter scot in evidenta subiecte ca lipsa de onestitate, abuzul de incredere, inselatoria, furtul, minciuna si aduc neplaceri cauzate de erorile de comunicare sau de judecata, neatentie sau lipsa de indemanare. Careul e defavorabil negocierilor, proceselor, calatoriilor si creste riscul de accidente si cataclisme naturale.

SOARELE IN CAREU CU JUPITER – cu efect in prima decada a lunii. Aspect care inclina la excese, imprudente, risipa, aroganta, ostentat ie si reactii exagerate. Fiindca Soarele face, concomitent, o conjunct ie cu Mercur retrograd, configuratia potenteaza careul Mercur-Jupiter si toate problemele descrise la paragraful de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din