Astre: Tendintele lunii noiembrie 2008

Uncategorized

O luna contrarianta, in care se poate sa avem sansa in anumite domenii si sa ne poticnim in altele, sa avem uneori indoieli ca am ales corect, sau sa nu ne punem problema, sa fim rationali sau sa ne entuziasmam pentru o himera… pastreaza calea de mijloc, perseverenta si responsabilitatea.

Cele mai importante configuratii si efectele lor

Saturn in opozitie cu Uranus – efectul continua de luna trecuta si se mentine si toata luna asta. Configuratie bulversanta. La nivel macro, creste riscul de dificultati politice, disfunctii institutionale, subminare a puterii, poate chiar de catastrofe. Este nefasta financiar, semnand perioade de depresiune, de prabusire a pietei imobiliare si de crize in lant.

Ca evenimentele sa fie tinute in frau, depinde doar de puterea lui Jupiter, care, aspectandu-i armonios atat pe Saturn cat si pe Uranus, ar putea avea un efect de mediere. La nivel personal, opozitia poate aduce dezorganizare, ravasirea sistemelor de valori, lipsa de perseverenta, adversitati sau accidente. Este incomoda pentru Fecioare, Pesti, Gemeni si Sagetatori, dar poate crea inconveniente oricui intr-un anumit sector al vietii.

Jupiter in trigon cu Saturn – efectul continua de luna trecuta si se mentine si luna asta. Aduce oportunitati de expansiune si progres. Favorizeaza actiunea inteleapta, corecta si organizata, permite transpunerea intentiilor in fapte. Bine gestionata, poate fi folosit pentru a cladi sau consolida o proprietate, o afacere, o cariera, o relatie. Sansa trebuie insa exploatata, altfel se risipeste. Oricine poate profita de ea, dar cei mai avantajati sunt Capricornii, Fecioarele, Taurii si Scorpionii.

Jupiter in sextil cu Uranus – cu efect asupra intregii luni. Aduce oportunitati, largeste campul de actiune, induce optimism, dorinta de innoire si schimbare in bine, da initiativa, curaj, spontaneitate, solidaritate, creativitate si succes. Favorizeaza actiunea dinamica, exercitata in scopul unor realizari pozitive. Ne favorizeaza pe toti, dar in special pe Capricorni, Pesti, Tauri si Scorpioni.

Marte in careu cu Neptun – cu efect in prima jumatate a lunii. Aduce un climat de neliniste si deruta, creste sensibilitatile si creeaza dezordine. La nivel macro, poate avea ca efecte sporirea incidentelor legate de minciuna, tradare, alcool, adulter, sinucidere, coruptie, decon­spirare sau dezvaluirea unor secrete ce fac valva.

Poate aduce evenimente negative care implica fluidele (gaze, abur, benzina, apa etc.), chimicalele si masele plastice. La nivel personal, amplifica emotiile pana la pierderea autocontrolului si poate impinge la decizii extremiste. Medical, expune la accidente, intoxicatii, infectii, caderi psihice. Poate fi incomod in special pentru Scorpioni, Varsatori, Lei si Tauri.

Soarele in sextil cu Jupiter, Soarele in trigon cu Uranus si Soarele in sextil cu Saturn – sunt trei aspecte succesive cu efecte benefice in prima jumatate a lunii. Scot in relief si dau mai multa forta trigonului Jupiter-Saturn si sextilului Jupiter-Uranus. Energizeaza, aduc optimism si oportunitati. Ajuta la domolirea efectelor opozitiei Saturn-Uranus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din