Astre: Tendintele lunii martie 2009

Uncategorized

Cele mai semnificative configuratii astrale
Opozitia Soare-Saturn – aspectul exact se formeaza pe 8 martie si influenteaza primele doua decade ale lunii. Este amenintator pentru cei aflati in functii inalte sau sub lumina reflectoarelor. Poate aduce pierderea puterii sau a prestigiului, ghinioane, boala, poate chiar moarte.

La nivel personal, inclina catre indoiala, pesimism, inhibitii, sentimente de vinovatie. Pe scurt, incearca sa submineze increderea in sine a individului. Adesea acesta are senzatia ca e blocat, restrictionat, ca ceilalti i se impotrivesc, iar piedicile se inmultesc. Perioada cere efort, rabdare, realism si organizare pentru a fi depasita cu bine. Incapatanarea, rigiditatea si conservatorismul absurd aduc deservicii si trebuie evitate.

Conjunctia Soare-Uranus – aspectul exact se formeaza pe 13 martie si influenteaza primele doua decade ale lunii. Accentueaza independenta, originalitatea. Aduce evenimente neasteptate, schimbari bruste, surprize si innoiri. Are legatura cu reforma si ingeniozitatea, dar si cu radicalismul, revolta, accidentele, catastrofele. Importanta indeosebi pentru Pesti si Fecioare, apoi pentru Gemeni si Sagetatori.

De remarcat ca cele doua aspecte mentionate intaresc si reactualizeaza de fapt efectele opozitiei dintre Saturn si Uranus. Acestea sunt deosebit de puternice, mai ales in jurul datei de 11 martie, cand sunt potentate si de Luna Plina care se formeaza chiar pe axa acestei opozitii.

Opozitia Saturn-Uranus activeaza in fundal aproape tot anul si mentine riscul de dificultati politice, administrative si economico-financiare, de scandaluri si crize. Bulversarile pe care le provoaca au insa rolul de a forta anumite reconsiderari, restructurari sau reorganizari. Efectele ne afecteaza pe toti, in functie de horoscopul personal, dar lanseaza un avertisment special pentru Fecioare si Pesti, apoi pentru Gemeni si Sagetatori.

O alta reactualizare a efectelor opozitiei se produce in perioada 15 si 25 martie, de data asta datorita tranzitului lui Mercur, care face opozitie exacta cu Saturn pe 19 martie si conjunctie exacta cu Uranus pe 22 martie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din