Astre: tendintele lunii decembrie 2009

Uncategorized

Pe pozitii de forta, Marte agita niste ape deja involburate. Putini vor avea parte de liniste, majoritatea vazandu-se antrenati intr-un vartej cu accente de pasiune, stres ori agresivitate. Hiperactivitatea martiana trebuie folosita in actiuni controlate si initiative constructive.

Cele mai importante configuratii si efectele lor

Saturn in opozitie cu Uranus – efectul continua din lunile trecute si se mentine toata luna. Configuratie bulversanta, catalizata de tranzitele stresante ale lui Marte si ale Soarelui. Implica un risc marit de dificultati politice, administrative si economice, de scandaluri si criza. La nivel personal, aduce stres, indoieli, dezorganizare, ravasirea sistemelor de valori, adversitati sau accidente. E incomoda pentru Fecioare, Pesti, Gemeni si Sagetatori, dar poate crea inconveniente oricui.

Marte in careu cu Uranus – aspectul exact se formeaza pe 12 decembrie, dar influenteaza aproape toata luna, pana pe 27. Configuratie violenta si periculoasa, cu risc de drame neasteptate: explozii, incendii, accidente, revolte, posibil chiar incidente armate. Defavorabila economic (burse, curs, piete etc.). La nivel personal, impinge la impulsivitate si imprudenta, expune la accidente si alte riscuri fizice. Atentie marita pentru Gemeni, Fecioare, Pesti, Sagetatori, Berbeci si Scorpioni.

Soare in careu cu Uranus – aspectul exact se formeaza pe 10 decembrie. Efectele se resimt in perioada 3-15 decembrie, avand mai ales rolul de a amplifica influenta careului Marte-Uranus.

Marte in careu cu Saturn – aspectul exact se formeaza pe 16 decembrie, dar influen- teaza aproape toata luna, pana pe 27. Configuratie violenta si distructiva, cu risc de bulversari politice, incidente militare, accidente, incendii, explozii, prabusiri sau alte evenimente dramatice. La nivel personal, aduce obstacole, conflicte si ghinion. E periculos pentru sanatate si siguranta personala, predispune la accidentari, raniri prin cadere, prabusire, strivire. Atentie pentru Gemeni, Fecioare, Pesti, Sagetatori, Capricorni, Berbeci, Scorpioni.

Soare in careu cu Saturn – aspectul exact se formeaza pe 13 decembrie. Efectele se resimt intre 6 si 18 decembrie, amplificand influenta careului Marte-Saturn.

Soare conjunct cu Marte – aspectul exact se formeaza pe 6 decembrie, dar este opera- tional intre 22 noiembrie si 21 decembrie. Potenteaza distonantele Marte-Uranus si Marte-Saturn. Efectele sunt violente, periculoase: atacuri, conflicte majore, masuri despotice, accidente, evenimente tragice. La nivel macro, se adreseaza in principal sefilor de stat si de guvern, starurilor si tuturor celor care se afla in varful unei ierarhii sau intr-o pozitie proeminenta, inclusiv in armata, medicina sau industrie.

La nivel personal, creste curajul, initiativa si spiritul de competitie. Indeamna la actiuni viguroase, dar riscante, predispune la iritabilitate, graba, incapatanare si conflicte, la ac­ci­dentari, arsuri, taieturi, ranire cu arme de foc, febra, eruptii sau hemoragii. Atentie pentru Sagetatori, Gemeni, Fecioare, Pesti, Berbeci, Scor­pioni!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din