Astre: tendintele lunii aprilie 2009

Uncategorized

Referitor la cele doua aspecte ale lui Marte, opozitia cu Saturn si conjunctia cu Uranus, trebuie remarcat ca:

  • efectele lor se suprapun si se cumuleaza in prima jumatate a lunii, ceea ce sporeste masiv gradul de risc al perioadei;
  • tranzitul lui Marte reactualizeaza de fapt opozitia dintre Saturn si Uranus, despre care am vorbit frecvent in ultimele luni, readucand in scena riscul de dificultati politice, administrative si economico-financiare, de scandaluri, crize, incertitudini si instabilitate;
  • chiar daca cele mai expuse zodii par a fi Pestii, Fecioara, Gemenii, Sa­getatorul, Berbecul, Scorpionul, Capricornul si Varsatorul, oricine poate resimti efectele, totul depinzand de horoscopul personal al fiecaruia. Retrogradarea lui Venus (care se incheie pe 17 aprilie) si conjunctia Venus-Marte pot contribui negativ la intregirea tabloului general al lunii.

Special Cupidon
Aprilie incinge inimi si starneste patimi. Conjunctia Venus-Marte naste emotii aprinse. Adrenalina curge, insa in detrimentul armoniei, asa ca pot aparea si situatii tensionate, in unele cazuri – rupturi. Echilibrul sub aceasta configuratie e o raritate.

Exista multa pasiune, dar irationala si incontrolabila, impregnata de gelozie si posesivitate, ce poate deveni oarba sau violenta. Modul de manifestare difera de la caz la caz. Cei cu un istoric afectiv zbuciumat au, probabil, disonante Venus-Marte in harta natala si ar trebui sa incerce sa fie cat mai lucizi si detasati. Cei cu o viata sentimentala banala ar putea profita de efectele conjunctiei pentru a adauga un pic de sare si piper trairilor amoroase.


Conjunctia Venus-Marte

In 2009 Venus face doua conjunctii exacte cu Marte: pe 22 aprilie (in Pesti) si pe 21 iunie (in Taur). Cele doua planete raman alaturi mult timp, conjunctia fiind operativa intre 11 aprilie si 5 iulie! Conjunctiile din 2009 sunt din acelasi ciclu cu conjunctia Venus-Marte din septembrie 2008 (in Balanta), unele evenimente de acum avand legatura cu cele din toamna trecuta.

 

  • La nivel macro, configuratia influenteaza cu precadere lumea militara, industriala, artistica, sportiva si medicala. Ar putea fi favorabila castigurilor banesti, intrucat aduce initiative bune in afaceri, insa nu este favorabila economisirii. Fiindca genereaza un comportament instinctual, tandemul Venus-Marte are si efecte negative. Poate sa deprecieze valorile si sa actioneze ilogic si patimas.
  • La nivel personal, predispune la acte pripite si riscante. Ultima decada, cand Venus-Marte intra in careu cu Pluto, poate deveni critica pentru oricine, dar mai ales pentru Berbecii de martie, Capricornii de decembrie, Racii de iunie si Balantele de septembrie.

Text: Mihaela Dicu.
 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din