Astre: tendintele lunii aprilie 2009

Uncategorized

Cele mai semnificative configuratii astrale
Conjunctia Marte-Uranus – aspectul exact se formeaza pe 15 aprilie si influenteaza perioada 1-22 aprilie. Este unul periculos, distructiv. Putinele sale efecte pozitive sunt dinamismul, determinarea, actiunea energica, reforma, creativitatea tehnica, progresul stiintific.

Negativ, la nivel macro, aduce accidente grave (rutiere, aviatice, feroviare), accidente de munca, defectiuni de mecanisme sau utilaje, pericol de electrocutare sau trasnet, furtuni, catastrofe naturale, atentate, lovituri politice, revolte, bulversari pe pietele bursiere si comerciale. Domeniile asupra carora are impact marit sunt industria, armata, politia, pompierii, medicina (chirurgia, stomatologia si medicina de urgenta), electricitatea, radiatiile, tehnicile noi si de avangarda, preocuparile rare.

La nivel personal, combinatiile Marte-Uranus sporesc agitatia, nerabdarea, tendinta de a se razvrati, de a-si manifesta cu orice pret independenta, de a se implica in dispute sau in actiuni riscante. Predispun la rasturnari de situatie sau la deznodaminte bruste, la accidentari sau la boli subite, la certuri cu prietenii, conflicte cu politia.

Solutia pentru a tine departe aceste manifestari este activitatea fizica intensa si bine coordonata (de exemplu, un program de fitness), implicarea constienta in actiuni care tin de domeniile atinse de conjunctie (de exemplu, inceperea unui tratament dentar), dar si calmul si prudenta. Atentie la tot ce are legatura cu electricitatea, armele, substantele infla­ma­bile sau explozibile, uneltele, mecanismele, automobilele etc. Atentie la traversarile de cale ferata!

Opozitia Marte-Saturn – aspectul exact se formeaza pe 5 aprilie si influenteaza perioada dintre 24 martie si 16 aprilie. Este un aspect distrugator si violent. La nivel macro, aduce conflicte, perturbari politice, agitatie cu posibilitatea de razmerita, dificultati legate de guvern sau armata, posibile interventii militare, nelinisti bursiere. Sporeste riscul de accidente (mai ales caderi, prabusiri, striviri, explozii, incendii), drame, fatalitati diverse. Se recomanda precautie maxima in manevrarea substantelor explozibile.

La nivel personal, aspectul este periculos pentru sanatate si pentru siguranta personala. Diminueaza energia si rezistenta, submineaza moralul, aduce pesimism si revolta. Este o configuratie tipica de ghinion, obstacole, efort, intarzieri, restrictii, frustrari sau renuntari. In aceasta perioada nu prea sunt favorizate noile inceputuri si initiative si este preferabil sa se urmeze rutina obisnuita, cu o grija marita pentru igiena, disciplina si precautie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din