Așteptarea a lui sfârșit! Adela Popescu ne spune numele celui de-al doilea copil

După lungi așteptări, Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil.

Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 9 decembrie. Adela a ales să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil pe cale naturală.

Prezentatoarea TV a dezvăluit pe pe blog-ul personal prin tot ceea ce a trecut în timpul nașterii.

“Durerile deja creșteau în intensitate și frecvența contracțiilor era la mai puțin de un minut. Fiecare mișcare de muschi declanșa un nou val de iad ajungând să simt o durere uriașă continuă dublată de repetitivitatea contracțiilor. Știu că la un moment dat nu mai puteam nici să clipesc, buzele mi se uscaseră, gura la fel și tot ce mai puteam face era să ridic un deget prin care semnalizăm că sunt în mijlocul unei contracții, deci, să rog să nu ma atingă nimeni.
Mărturisesc că nimic, dar absolut nimic nu mă alina, deși am aplicat tot ce mi se spusese că ar ajuta: am respirat așa cum știam că trebuie să o fac, am plâns, am urlat surd, și cred că dacă mai aveam puterea să scot un sunet, acela ar fi fost ‘curmați-mi durerea cu orice preț’. (…) . După aproximativ șapte contracții, gălușca a ieșit victorioasă cu mâna pe față, astfel înțelegând și de ce a coborat atât de greu. 3430, 51 cm și nota 10.
Mi l-au pus pe piept și am izbucnit într-un plan izvorât din fericirea că am scăpat cu viață…dând viață. Știu că spuneam fără oprire ‘Mulțumesc!Mulțumesc! Multumesc!”, a scris Adela Popescu.

Dar iată că a venit timpul ca vedeta să dezvăluie și numele micuțului. Inițial a spus că numele este extraordinar de rar, dar se pare că Adela și Radu Vâlcan au ales un nume de sfânt pentru bebelușul lor.

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopțile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok.
Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei.
Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis că mai bine să i se spună „Ardei’, decât „Moș Nicolae’, a povestit Adela Popescu la emisiunea “Vorbește lumea”.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete