Astăzi vor fi decernate premiile Femeia Anului 2018

De mai bine de 20 de ani, revista Avantaje și-a făcut un obicei din a descoperi acele femei discrete, preocupate să facă lucrurile perfect și care reușesc să aibă realizări remarcabile pentru care merită să fie cunoscute și aplaudate de o lume întreagă. Talentul, munca, dăruirea sunt câteva detalii care le ajută pe aceste femei să facă performanță în domeniile lor de activitate. 

Astăzi vor fi decernate premiile Femeia Anului 2018

În această seară, într-un cadrul special, revista Avantaje va decerna premiile Femeia Anului 2018. Cele care vor urca pe scenă pentru a le fi înmânate trofeele sunt eroinele de astăzi ale României. Le-am ales cu grijă pe cele care și-au pus amprenta asupra fiecărui domeniu în parte și care au reușit prin sensibilitatea și pasiunea lor să aducă o speranță că lucrurile se pot schimba în bine. Nu le-a fost deloc ușor, dar au reușit, iar pentru asta merită toată aprecierea noastră.

Femeile premiate de revista Avantaje sunt puternice, hotărâte, știu să prețuiască valorile și să lupte pentru păstrarea lor, știu că prin implicare imposibilul poate deveni realizabil și știu să lupte pentru ca lucrurile în care cred și planurile lor mărețe să devină realitate.

Gala Femeia Anului este evenimentul care își propune ca în fiecare an să premieze femeile cu care România se mândrește, doamnele care preferă să rămână în umbră și să își dedice tot timpul cauzelor pe care le susțin, acele femei care au îndrăznit să iasă din zona lor de confort. În această seară veți afla cine sunt câștigătoarele celor 8 categorii, dar și către cine va merge MARELE TROFEU FEMEIA ANULUI, cel mai important premiul al serii.

Rămâneți pe site-ul revistei Avantaje, dar și pe pagina de facebook pentru a afla cine sunt câștigătoarele premiilor Femeia Anului 2018.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

FEMEIA ANULUI O viață dedicată scenei

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro