“Astăzi sunt în genunchi…” Scrisorile intime ale Prințesei Diana scoase la licitație de către “prieteni”

Scrisorile intime ale Prințesei Diana vor fi citite în curând de cei care dau cât mai mulți bani pe ele… “Prietenii” regretatei Prințese s-au gândit să le scoată la licitație.

Prietenii Prințesei Diana, Susie și Tarek Kassem, scot la licitație 32 de scrisori pe care Diana le-a scris în timpul divorțului de Prințul Charles. Scrisorile, descrise ca fiind „foarte personale' și „confidențiale' de către Lay’s Auctioneers, vor fi vândute în loturi individuale pe data de 16 februarie. Casa de licitații a făcut un cometariu despre aceste scrisori, numindu-le… „uimitoare'.

Susie și Tarek Kassem, prieteni apropiați ai Prințesei Diana, au păstrat cele 32 de scrisori timp de 25 de ani. Licitația are loc pentru a sprijini organizațiile de caritate apropiate de Susie și Diana, iar familia Kassem a decis să nu transmită proprietatea acestor scrisori descendenților lor.

Potrivit Lay’s Auctioneers, cele 32 de scrisori extrem de personale și confidențiale trimise de regretata Prințesă de Wales, Diana, prietenilor săi apropiați Susie și Tarek Kassem, urmează să fie scoase la licitație pe 16 februarie.

Scrisorile oferă o nouă perspectivă asupra vieții Dianei în ultimii doi ani de viață. Una dintre scrisori, datată 17 februarie 1996 având sigla Palatului Kensington, exprimă recunoștința Dianei față de familia Kassem pentru sprijinul acordat într-o perioadă dificilă.

„Dragă Susie, mulțumesc pentru toate lucrurile minunate pe care mi le-ai spus la telefon în seara asta… Nu ai idee cât de multă bucurie tu și Tarek mi-ați adus-o în viața mea și mă consider extrem de norocoasă că ați crezut în mine…' a scris Diana pe una dintre însemnări.

„Îmi pare atât de rău să vă dezamăgesc pe amândoi anulând invitația la operă', a scris ea. „Am fost atât de grav afectată de presă și de paparazzi, încât nu pot face față… Sunt atât de recunoscătoare că vă am voi amândoi în viața mea', a adăugat ea.

Se așteaptă ca scrisorile să atragă atenția deosebită din partea cumpărătorilor și colecționarilor, precum și a fanilor regretatei prințese. Prețul exact de vânzare pentru fiecare scrisoare nu a fost stabilit, dar casa de licitații Lay’s a spus că se așteaptă la „sume importante'.

Touși, vânzarea scrisorilor personale scrise de Prințesa Diana a atras numeroase critici din partea celor care consideră că este o încălcare a vieții private.

„Trec printr-o perioadă foarte dificilă și presiunea este imensă și vine din toate părțile. Îmi este prea greu uneori să țin capul sus, iar astăzi sunt în genunchi și îmi doresc doar ca acest divorț să treacă, deoarece costul lui este enorm. ', a scris prințesa Diana într-o notă din 28 aprilie 1996.

M-a înșelat și m-a mințit răposata mea soție, ani de zile?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri