Aspirator CERES 3300.0SK/3300.0ST de la Zelmer

Aspirator CERES 3300.0SK/3300.0ST de la Zelmer


Ceres
este ultimul aspirator fara sac creat de Zelmer, ce combina design-ul modern cu tehnologia avansata.

Este echipat cu sistem cyclonic (a III-a generatie), in care un container special suplineste rolul sacului traditional. Aerul aspirat este trecut printr-un sistem ciclonic, astfel incat forta centrifuga impinge particulele de praf in exterior, iar acestea cad pe fundul recipientului lasand aerul perfect curat.

Avantajul aspiratorului dotat cu sistem ciclon este puterea de aspirare aproape constanta independent de nivelul de umplere si evacuarea unui aer mai curat.

Filtrul HEPA curata eficient aerul indepartand mai mult de 99% din impuritatile mai mici de 0.3 microni cum ar fi bacterii, spori, alergeni.

Aspirator CERES 3300.0SK/3300.0ST de la ZelmerPrintre avantajele acestui model enumeram:

  • curatatea facila a containerului de praf;
  • evitarea mirosului neplacut emis de aspiratoarele traditionale;
  • costul redus datorita faptului ca nu necesita inlocuirea sacului.

Sistemul ciclon va fi apreciat in special de detinatorii de animale. In plus, modelul 3300.0ST este dotat suplimentar cu perie turbo care curata orice tip de murdarie in mod optim, foarte eficient pentru parul si blana de animale.

Noul Ceres 3300 are un motor puternic de 2000W , control electronic si container de praf de 2 l; sistemul de filtrare in 5 trepte cu filtru HEPA lavabil asigura calitatea aerului evacuat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa