Ashton Kutcher rupe tăcerea. Ce spune despre despre căsnicia lui și a lui Demi Moore?

Ashton Kutcher și Demi Moore au fost cuplul „la modă” al anilor 2000. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, cei doi erau foarte îndrăgostiți și au rămas căsătoriți timp de peste 8 ani. Dar, așa cum istoria dovedește adesea, relațiile publice sunt rareori ceea ce par a fi. Moore însăși a detaliat uniunea lor nefericită în memoriile sale din 2019, ceea ce i-a lăsat un gust amar actorului.

Acum, după ce și-a luat ceva timp pentru a reflecta asupra sentimentelor și amintirilor sale, Ashton Kutcher împărtășește punctul său de vedere cu privire la tot ceea ce a mers prost în căsnicia lor și la modul în care aceasta l-a făcut omul care este astăzi.

Într-un interviu recent, celebrul actor a recunoscut că faptul că a fost relația lor a fost atât de mediatizată, încât i-a răsturnat întreaga realitate.

„În momentul în care informația a apărut, viața mea s-a schimbat”, a dezvăluit Ashton Kutcher. Tabloidele au stat cu ochii pe fiecare mișcare a celor doi, ceea ce a fost o provocare în sine. Cu toate acestea, odată cu apariția rețelelor de socializare, actorul putea să răspundă zvonurilor, ceea ce, recunoaște el, nu a fost cea mai bună idee, spunând: „Este o prostie să te plângi de lucruri la care tu contribui”.

Vedeta și-a dat seama că, în momentul în care a început relația lor, era tânăr, arogant și destul de iresponsabil. Dar faptul că era cu Demi Morre a însemnat că a trebuit să-și pună pălăria de tată vitreg, deoarece ea era mama a trei fete.

„Aveam 26 de ani și purtam responsabilitatea unei fetițe de 8 ani, a unei fetițe de 10 ani și a unei fetițe de 12 ani. Așa trebuie să trăiască unii părinți adolescenți cei 20 de ani”, a declarat actorul potrivit Esquire.

La un moment dat, Kutcher și Moore se așteptau ca familia lor să se mărească, dar au fost nevoiți să se confrunte cu o realitate dură. Kutcher a spus că avortul spontan aproape de termen al actriței a fost foarte greu de suportat.

„Să pierzi un copil pe care crezi că îl vei avea, și atât de aproape de a crede că vei avea un copil, este foarte, foarte dureros. Fiecare face față la asta în moduri diferite”, a explicat vedeta.

În anii care au urmat, cuplul a încercat totul pentru a deveni părinți, dar toate eforturile lor au eșuat.

Într-un fel, Kutcher a învățat să accepte faptul că el și Moore nu au putut deveni părinți împreună, recunoscând: „Iubesc copiii. Nu m-aș fi căsătorit cu o femeie care avea 3 copii dacă nu iubeam copiii. Ideea de a avea încă un copil ar fi fost incredibilă. Din orice motiv, trebuia să am această experiență”.

Dar cuplul nu a putut îndura mai mult de atât. Actorul s-a luptat nu doar cu rolul de părinte vitreg și cu încercarea de a deveni părinte, ci și cu fidelitatea. În cele din urmă, Demi Moore a știut că amândoi trebuiau să iasă din acea relație și a inițiat separarea lor. Acest lucru l-a lovit puternic pe Kutcher.

„Nimic nu te face să te simți ca un eșec ca un divorț. Divorțul se simte ca un eșec. Ai eșuat în căsnicie”, a declarat actorul.

Din fericire, aceste lecții dureroase l-au condus pe Kutcher la o căsnicie fericită cu Mila Kunis. Cuplul este căsătorit de aproape 8 ani și au împreună o fiică și un fiu.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete