Ashlee Simpson este însărcinată. Actrița și Evan Ross așteaptă al doilea copil

2020 a fost până acum un an imprevizibil, dar pentru Ashlee Simpson și Evan Ross există un motiv foarte bun pentru a fi entuziasmați.

Sunt foarte încântat pentru cel mic care e pe drum', spune Ross, 31, care așteaptă al doilea copil -și primul fiu- cu Simpson toamna aceasta. (Ashlee mai are un băiat de 11 ani, Bronx Mowgli, cu Pete Wentz).

Ashlee a adăugat că ar fi foarte drăguț să se întoarcă la perioada nou-născuților. Bebelușii miros bine. Nu există ceva la fel. Și de abia așteptăm îmbrățișările'.

Totuși, când a venit momentul să-i spună surorii mai mari, Jagger Snow, 5, despre fratele ce urmează să vină, a fost nevoie de timp pentru a se obișnui cu ideea.

Se pare că micuța a fost foarte supărată, pentru că își dorea foarte tare o soră. Mama ei spune că i-a trecut și că va fi regina pentru totdeauna.

Atunci când mama și tata sunt cântăreți și artiști, sunt multe gene creative pe care să le dezvolte.

Jagger este o artistă minunată, spune Ross. Are talent și are o voce frumoasă'. În cee ace îl privește pe Bronx, și el este un artist excelent și îi place să cânte la pian.

Iar despre cel mic? Tatăl are câteva idei.

Va fi extraordinar cu ținutele. Deja am început să creez piesele. Abia aștept să îl îmbrac în trench-uri și pălării', spune Ross.

Redactat de Ana Maria Niță-Bungrezeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete