Așa arată cele mai scumpe inele de logodnă din lume


Pe cât de valoroase, pe atât de incomode, corect? Iată care sunt cele mai spectaculoase și cele mai scumpe inele de logodnă primite de celebrități:

Așa arată cele mai scumpe inele de logodnă din lume

#6 Grace Kelly

În anul 1955, Prințul Rainier al III-lea de Monaco i-a cerut mână actriței Grace Kelly oferindu-i un inel cu un diamant de 10,47 de carate semnat Cartier, în valoare de 4,3 milioane de dolari.

#5 Paris Hilton

Paris Hilton s-a logodit în anul 2005 cu Paris Latsis. Moștenitoarea a primit un inel cu diamant de 24 de carate în valoare de 4,7 milioane de dolari. Cei doi nu au ajuns însă la altar.

#4 Kim Kardashian

Inelul de logodnă al vedetei de reality-show Kim Kardashian a fost creat de Lorraine Schwartz și are nu mai puțin de 15 carate.

Perechea s-a căsătorit în luna mai a anului 2014. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North, Chicago, Saint și Psalm.

În anul 2016, în Paris, Kim a fost jefuită, printre obiectele furate numărându-se și inelul de logodnă estimat la 8 milioane de dolari.

În urma jafului, s-a dovedit însă că bijuteria valora aproape 4,5 milioane de dolari de fapt. Nu a recuperat niciunul dintre bunurile furate, iar în prezent poartă un inel de logodnă mult mai puțin evident.

Următoarele trei cele mai scumpe inele de logodnă le găsiți în VIDEOCLIPUL de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

O cântăreață celebră a dezvăluit că a plătit prostituate pentru a întreține relații sexuale cu ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete