Așa arată apartamentul fiicei Andreei Esca! „Am foarte multe tablouri în casă”

Alexia EramSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

După închiderea facultăților din Anglia din cauza pandemiei de coronavirus, revenită în țară din Londra, unde studiază în cadrul unei Universități de Arte Moderne, Alexia Eram (19 ani), fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca (47 de ani), nu s-a mutat cu restul familiei sale, ci a optat pentru un apartament propriu.

În cel mai recent videoclip publicat pe canalul personal de YouTube, Alexia le-a făcut urmăritorilor ei un tur al apartamentului ei din România.

Imobilul spațios include un living cu bucătărie open space, un dormitor, baia, desigur, și un dressing, încăperea preferată a tinerei.

Așa arată apartamentul fiicei Andreei Esca! „Am foarte multe tablouri în casă”

Turul Alexiei începe în living/bucătărie, unde se observă cu ochiul liber cât de mult iubește tablourile. „O să vedeți, am foarte multe tablouri în casă”

Pe unul dintre pereții aceleiași încăperi, Alexia filmează un desen pe care mărturisește că ea l-a realizat, tatăl ei, arhitectul Alexandre Eram, transformându-l într-un abțibild.

Același tip de abțibild, de această dată cu un desen realizat de fratele ei Aris, se află pe unul dintre pereții din dormitorul ei.

Deși a fost dorința ei aceea de a studia în Anglia, Alexia a mărturisit în repetate rânduri că așteaptă nerăbdătoare vacanțele, dar și finalul studiilor pentru a reveni în țară.

„Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială. Nici nu avem când … că venim rupți.

Abia așteptăm vacanța să bem un șpriț în România, la un grătar cu foștii colegi. Oricum nu ne vedem îmbătrânind aici.

Doar cât să mai învățăm chestii și să facem niște bani și ne întoarcem”, a spus Alexia, în urmă cu mai mult timp, potrivit VIVA!.

Cum s-a schimbat viața Andreei Esca de când a devenit mamă?

„Nu am crezut că există atașament „fatal”. Atunci am aflat că există. Am înțeles imediat că dragostea față de copil e ceva cu totul special și că nu poate fi explicată nicicum și nici comparată cu nimic.

E pe viață și necondiționată. Chiar dacă un copil te poate scoate din minți, tot numai un copil îți poate aduce cele mai emoționante trăiri”, a declarat Andreea Esca, pentru Unica.

Andreea Esca și arhitectul Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Alexia (19 ani) și Aris (16 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Dana Rogoz, primul control de sarcină fără soțul ei: „Eram stresată și foarte atentă la tot ce ating”

Andreea Bălan, mărturisiri despre trecutul ei: „S-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea”

Cele mai frumoase fotografii de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Perechea a aniversat 3 ani de relație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete