Artista Minelli, protagonista editorialului de modă Avantaje

Minelli MusicSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Solista, compozitoarea și textiera Minelli, pe numele său real Luisa Luca, s-a bucurat și continuă să se bucure de un succes răsunător în topurile muzicale din țara noastră și nu numai.

Artista este protagonista celui mai recent editorial de modă Avantaje. În deplină armonie cu elementele din cadru și cu ținutele atent alese, vibrantă și plină de grație, Minelli s-a lăsat purtată într-un joc al luminilor, rezultatul shootingului fiind unul spectaculos.

Artista Minelli, protagonista editorialului de modă Avantaje

În afara naturaleții sale de invidiat în fața camerei de fotografiat, Minelli se mai mândrește și cu aprecierea sinceră a publicului față de eforturile sale creative.

Compuse de către ea, piesele Touch me, interpretată de Antonia, și Fire to my heart, interpretată de Marco & Seba, s-au bucurat de un real succes.

În vara anului trecut, despre prima dintre cele două piese, Minelli mărturisea: „Mi s-a părut că piesa asta i se potrivește de minune Antoniei. Am gândit-o special pentru ea. Ador cum o cântă”.

Lista melodiilor semnate de artistă care se bucură de succes continuă cu propriile sale lansări, Mariola, Addicted [în colaborare cu Sicktoy] și Paradise [în colaborare cu PAX (Paradise Auxiliary)].

„Nu mi-a fost deloc ușor. Am avut niște momente în viață când mă gândeam că nu o să mai fac muzică vreodată”, își amintește Minelli, potrivit Libertatea.

Cum a compus Minelli hitul Mariola?

În cadrul aceluiași interviu, Minelli a povestit cum a compus hitul Mariola: „Aveam avion dimineața la 7.

Nu îmi făcusem bagajul și era vreo 12 noaptea. Eram pe lângă studio și chiar atunci am primit mesaj de la Quick (Mihai Alexandru Bogdan).

Întreba dacă vrea cineva să vină să lucreze la vreo piesă. Am ascultat mai multe instrumentale – mi-a atras atenția ceva care avea un fluier.

Mi-a plăcut linia melodică, mi-a rămas în cap. La un moment dat, am zis DIN SENIN «Ola, yo me llamo Mariola». Și asta a fost.

Am făcut apoi strofa, am compus versurile. Și oamenii din studio care o ascultau spuneau: «Să știi că piesa asta ARE CEVA».”

Piesa Mariola are în prezent peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a aflat pe locul 1 în căutările Shazam.

Între anii 2006 și 2009, Minelli a fost membră a trupei Wassabi. După despărțirea acesteia, artista a activat în principal ca textieră, compunând pentru Mandinga, Horia Brenciu și Markus Schulz, printre alții.

Din anul 2016, Minelli revine ca solistă, lansând piesele My Mind și În dormitor, în colaborare cu Vanotek, urmând apoi primul ei single solo, Empty Spaces, intrat în topurile a 12 țări.

În 2019 lansează hitul Mariola, iar restul devine istorie.

  • Foto: Tiberiu Arsene
  • Styling: Alexandra Calafeteanu
  • Make up: Edith Mihaiciu
  • Hair: Ana-Maria Lazarescu
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete