Artistă din țara noastră, bătută cu coada de la mătură. A depus plângere la Poliție

Roxen (20 de ani), artista care trebuia să reprezinte România în 2020 la Eurovision, a obținut un ordin de restricție împotriva fostului ei iubit.

Artistă din țara noastră, bătută cu coada de la mătură. A depus plângere la Poliție

În data de 8 iunie, Roxen a fost agresată de fostul ei partener. A făcut plângere la poliție, iar acum vrea să tragă un semnal de alarmă.

„Am avut ghinionul să trec prin această experiență. Consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet.

Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problema care, bineînțeles, mă macină.

Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a declarat Roxen (Roxana Larisa Giurgiu), pentru Pro TV.

Ar fi lovit-o cu pumnii, cu palmele și cu o coadă de mătură

Pe 8 iunie, iubitul solistei s-ar fi trezit la 04:30 și ar fi văzut-o butonând telefonul mobil. Ar fi bănuit că vorbea cu un alt bărbat.

„S-a trezit în jurul orei 04:30 și a devenit violent din cauza faptului că a văzut-o cum butona telefonul”, au declarat surse din mediul judiciar, pentru Cancan.ro, citează Click!.

De la reproșuri nu ar mai fi fost decât un pas până la violență. Iubitul a lovit-o pe Roxen în mod repetat.

Cu pumnii și palmele peste față, spate și torace. Nu s-ar fi oprit aici, ci ar fi continuat să o lovească cu o coadă de mătură peste genunchi.

Țipetele artistei, dar și vocea ridicată a iubitului, ar fi fost auzite și de către vecini. Roxen a depus plângere la poliție, iar oamenii legii ar fi descoperit urmele de violență (vânătăile) de pe trupul ei.

Astfel, Roxen a obținut un ordin de restricție împotriva agresorului.

Roxen: „La mijloc erau mai mulți factori”

„În cazul meu, la mijloc erau mai mulți factori. Cariera mea și o frică inexistentă pe care o crea el.

Dar în alte situații problema e mult mai gravă și sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante și fragile.

Cred că este important ca aceste lucruri să fie spuse. Ca orice femeie să aibă curajul să se protejeze și să lupte pentru a avea o viață normală.

Eu voi continua să mă focusez pe ceea ce am eu de făcut, pe muzică. Am spus în repetate rânduri că muzica este cea care mă împlinește și așa este.

Îmi doresc ca oamenii să mă cunoască prin prisma pieselor mele, să rezoneze cu muzică mea și cu ceea ce transmit prin ea.

Prin ceea ce cânt sunt alături în orice clipă de publicul meu și vreau să cred că astfel îi pot ajuta pe cei care-mi ascultă muzica să treacă, poate, peste o perioada mai grea.

Să se bucure de lucrurile frumoase care li se întâmplă. Să găsească speranță în ceva și să nu înceteze să viseze.

Am trecut peste această experiență neplăcută, însă sunt fericită că sunt bine. Am învățat o lecție extrem de importantă și merg mai departe.

În curând voi lansa o piesă nouă, urmează altele, plus proiecte tare dragi mie, despre care abia aștept să vă vorbesc”, a mai declarat artista, pentru Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Angelina Jolie, primele declarații despre motivul despărțirii de Brad Pitt: „Unii au profitat de tăcerea mea”

Prins de poliție în timp ce-și înșela iubita în mașină cu o prostituată. Relația a mai continuat 5 ani

Andrei Ștefănescu diagnosticat cu coronavirus. Artistul face declarații de pe patul de spital

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete